Gör konfirmationsinbjudningar från foton

– se 6 härliga idéer

Ett snabbt och enkelt sätt att göra konfirmationsinbjudningar? Ett inbjudningskort med ett av dina favoritfoton är det bästa i sommar! Du kan ta ett eget foto eller leta efter ett i arkiven. Vi har sammanställt en samling av olika sätt att använda ett foto i konfirmationsinbjudningar. Välj din favoritdesign för inbjudningskortet och beställ färdiga inbjudningskort för konfirmationen enkelt online.

6 färdiga idéer för inbjudningar till konfirmationen:

Konfirmationsinbjudningar

1. Inbjudan till konfirmationen med ett barndomsfoto

Hur var din blivande konfirmand som barn? Gillade han att leka med bilar? Var hon hela familjens prinsessa eller en liten bråkstake? Hitta guldkornen bland barndomsbilderna. Om en av bilderna fångar konfirmandens karaktär är den det perfekta valet för ett konfirmationskort. Välj en mall från vårt utbud av kort som passar till bilden. Observera att många av våra färdiga kortmallar finns i både liggande och stående format.

Festinbjudan

2. Fotokollage av uppväxten

För föräldrar och festgäster kan det kännas som om 15 år har gått i en rasande fart. Han föddes precis och nu ska han redan konfirmeras! Hitta 2-3 bilder från olika åldrar och gör ett roligt kollage av uppväxten. Det finns gott om färdiga kortmallar för att kombinera flera bilder.

Konfirmationsinbjudningar

3. Inbjudningskort med en ny bild

Ungdomar vet ofta hur man poserar för kameran med självförtroende. Vilket skulle vara det bästa fotot att sätta på omslaget till ditt inbjudningskort? Bläddra bland kortmallarna och välj din favorit. Därefter kan du designa en bild som passar och ta ett foto för kortet. Det här blir ett roligt gemensamt fotoprojekt!

Konfirmationsinbjudningar

4. En vacker blommig bild

En stilren fotoidé kan vara så enkel som denna – en favoritblomma! Du kan också använda ett blommande äppelträd från din trädgård, en blombukett, en ros eller ett vackert naturfoto. Detta är ett säkert kort när det kommer till inbjudningskort och kortets helhetsintryck blir fint när du väljer textens färger utifrån de färger som syns på bilden.

Konfirmationsinbjudningar

5. Kollage som matchar festens tema

En bild på inbjudningskortet kan vara en detalj som passar till tillfället – en vacker sentimental bild på en mor- eller farförälders eller föräldrars gamla kors, en bild på kyrkan, en vit bakgrund som hänvisar till konfirmationsdräkten eller en fridfull bild av himlen.

Konfirmationsinbjudningar

6. Inbjudningskort med konfirmationskors och en fin text

En bild av konfirmationskorset är ett klassiskt val. Vi har färdiga kortmallar för konfirmationsinbjudningar där du kan skriva text ovanpå bilden. På baksidan kan du skriva information om tid och plats för festen. Inte riktigt lika personligt som om du väljer en bild, men ett enkelt sätt att få fram informationen – och det är alltid bättre än bara ett elektroniskt meddelande.

Läs mer