Vad ska du ge i present till dina nära och kära? Här är våra bästa julklappstips

Vad ska du ge i present till dina nära och kära?

Här är våra bästa julklappstips

Har du fortfarande inte tänkt på julklappar till familjen? Eller en imponerande gåva till din partner? Dessa presentidéer kommer att rädda dig från panik i sista minuten.

Att välja presenter verkar vara en lika stor utmaning år efter år. Om du redan har köpt allt från choklad till biobiljetter under de senaste jularna, är det inte dags att ge dina nära och kära något lite mer personligt? För att hjälpa dig med dina presentproblem har vi på ifolor sammanställt de bästa presentidéerna.

Canvas-tavla

1. En unik present till mor- & farföräldrar: ett älskat fotominne att sätta upp på väggen

Mor- & farföräldrar är viktiga stöttepelare i vardagen. En bild av mor- och farföräldrar med sina barnbarn tryckt på en canvas-tavla är ett känslosamt sätt att visa dem tacksamhet.

Tavlan är tillverkad av högkvalitativ konstduk och kan beställas i flera storlekar. Att komplettera tavlan med träramar gör den ännu mer imponerande. Ramarna kan köpas i svart eller vitt. Denna personliga present till mor- och farföräldrar kommer garanterat att värma deras hjärtan och hänga på bästa plats i deras hem.

Fotokalender

2. En personlig present till föräldrar: en fotokalender med delade ögonblick

Att hitta rätt present till föräldrar kan vara en svår nöt att knäcka. Det känns som att de redan har allt. Pyjamas och en roman fungerar år efter år, men nu är det kanske dags att ge bort något ännu mer speciellt. Vad kan vara en bättre present till föräldrar än en fotokalender full av kära minnen? Denna gåva hjälper inte bara dina föräldrar att hålla sig uppdaterade, utan påminner dem också om viktiga ögonblick varje dag på året.

Välj tolv meningsfulla bilder och skapa en kalender som kommer att sätta ett leende på dina föräldrars ansikten varje dag. I vårt urval hittar du flera olika kalendermodeller, varav några även kan användas för att skapa imponerande fotokollage. Det bästa av allt är att fotokalendern löser dina gåvoproblem under många år framöver. Vi vet av erfarenhet att denna gåva förväntas från dig även under de kommande jularna.

Magneter

3. En personlig present till en vän: magneter fulla av attraktionskraft

Förutom familjen är julen en underbar tid att hedra sina vänner. Även en liten gåva kan bidra till att stärka en vänskap. Gläd din bästa vän med magneter som visar ögonblick och höjdpunkter från ert liv tillsammans genom åren. Kanske finns det en ögonblicksbild från ert första möte eller roliga minnen från era äventyr på resande fot i ditt bildgalleri.

Magneter gjorda av dina egna foton är fulla av värmande attraktionskraft. På kylskåpsdörren väcker de livliga minnen av de stunder ni delat tillsammans. Samtidigt fyller presenten även ett vardagsbehov, eftersom magneter är perfekta verktyg för att fästa viktiga lappar.

Magneterna säljs som ett set om 12 stycken, och du kan välja olika bilder för varje magnet om du vill. Den bästa presenten till en vän!

Minnesspel julklapp_barn_minnesspel_mobile

4. En hemgjord present till ett barn: Ett minnesspel med bekanta ansikten

Finns det några små presentmottagare i din familj? När det gäller att köpa en present till ett barn känns alternativen oändliga. Ofta är de enklaste gåvorna de bästa. Ett minnesspel är en klassisk och tidlös present till ett barn. Det kombinerar nöje och lärande. Spelet blir ännu roligare när bekanta familjemedlemmar, vänner, husdjur och favoritleksaker tittar fram ur korten.

Att spela memory är inte bara ett roligt tidsfördriv, utan det förbättrar också många viktiga färdigheter, som förmågan att observera och resonera. Och det skadar inte att spela memory för vuxna heller! Minnesspelet med dina egna bilder levereras i en liten ask, så det är lätt att ta med på resan.

En personlig present till din partner: kärlek och en bok joululahja_lapselle_muistipeli_2_mobile

5. En personlig present till din partner: kärlek och en bok

Sedan kanske det svåraste att tänka på, en present till din partner. Tänk om du kunde överraska din partner den här julen med en gåva som är lika speciell som ert förhållande? När du vill uttrycka din djupa tillgivenhet och tacksamhet är en fotobok det perfekta sättet att göra det på. Du kan göra en fotobok om nästan vilket ämne som helst. I boken kan du till exempel föreviga de bästa bitarna från året som gått eller från resor ni gjort tillsammans. Eller ännu bättre – sammanställ hela er kärlekshistoria, från ert första möte till era senaste äventyr, i en och samma bok.

Fånga dina mest värdefulla ögonblick i en fotobok!

Om du vill ge bort något mjukt och praktiskt kan du slå in en t-shirt som är designad med din egen bild. Bläddra i telefonens bildgalleri och välj den bild som du vet kommer att göra hen lyckligast. Det kan vara en stund med familjen eller med en älskad hobby. Bilden kan också vara romantisk eller rolig. Kontrollera din partners klädstorlek och beställ en t-shirt med egen bild!

Kom ihåg att kontrollera leveranstiderna för varje produkt och sista datum för beställning av julklappar.

För fler idéer om hur du kan minnas dina nära och kära, se videon.

Läs mer