Framkalla dina foton från digitala bilder

Framkalla dina foton från digitala bilder: Upplev magin med äkta pappersfoton!

Pappersbilder är otroligt tilltalande. Minnen kommer till liv i en påtaglig form, fotona är underbara att titta på tillsammans och de håller i årtionden. Låt dig inspireras igen: kolla in alternativen och beställ foton enkelt online!

Att jämföra digitala foton med pappersfoton kan vara förvirrande, eftersom båda är vackra och användbara. Charmen med en pappersbild är att den är påtaglig. Du kan hålla det fysiska fotot i handen och känna hur dina minnen blir påtagliga. I den här artikeln kommer vi att berätta om våra fotografiers egenskaper.

Pappersfoton

Riktiga fotografier håller länge

När du gör pappersfoton av dina digitala fotografier har de ett känslomässigt värde och ger dig samma känsla som när du beundrar dina morföräldrars fotografier. Fotografier är ett fint sätt att föra vidare berättelser från generation till generation. De dokumenterar ögonblick och reflekterar familjens historia, fester och viktiga händelser som skett under årens lopp. Dela dina bästa pappersfoton med dina nära och kära, de kommer att njuta av dem nu och i framtiden.

Ge glädje till dig själv och dina nära och kära till ett bra pris

När du tittar på fotografier kan du gå tillbaka i tiden och minnas dessa ögonblick med glädje. En härlig present till dig själv och dina nära och kära! Fotografier är personliga gåvor som reflekterar en nära relation och tillhörighet. Det bästa av allt är att ifolor har högklassig bildkvalitet, förmånlig framkallning och du får rabatt när du beställer flertal bilder på en gång.

Vilken storleks fotografier kan jag beställa?

Du kan beställa foton i exakt den storlek du behöver: mindre foton till ditt album, lite större foton till dina ramar och till och med en box med trendiga kvadratiska bilder som kan ges i present.

Storleken på traditionella foton är följande

• 10 x 10–15 cm
• 11 x 11–17 cm
• 13 x 13–19 cm och
• 20 x 20–30 cm.

När du beställer kan du välja ett kortare sidomått på fotografiet. Bekanta dig med de olika bildstorlekarna och se vilken typ av pappersfoton det kommer att bli. När du beställer online kan du också bestämma om du vill ha ett datum eller filnamn på baksidan av dina bilder – det är också möjligt att välja din egen text (max. 30 tecken).

Kvadratiska bilder

Fotografier med blank eller matt yta?

Båda varianterna är fina. Den blanka ytan framhäver färger och kontraster på ett vackert sätt och passar bra till färgglada bilder och porträtt. På en blank yta kan fingeravtryck dock vara mer synliga och ytan reflekterar ljus. En matt yta kan ge fotografiet ett mer professionellt intryck genom att upprepa färgerna mjukare. Oavsett vad du väljer exponeras dina fotografier från Ifolor på högklassigt fotopapper som återger färger på ett utmärkt sätt. Det är speciellt från de traditionella fotografierna som vi ständigt får bra feedback och beröm från våra kunder. Båda typerna av fotografier beställs ofta från oss.

De kvadratiska bilderna och retrobilderna hos Ifolor är alltid blanka, medan photo booth-bilder har en elegant, blank lackbehandling.

Retrobilder

Trendiga kvadratiska bilder och retrobilder som direkt från Instagram

Sociala medier och speciellt Instagram har vant oss vid kvadratiska bilder. Tänk om du kunde skriva ut dina favoritminnen som riktiga pappersbilder i ett välbekant kvadratiskt format? Både kvadratiska bilder och retrobilder är 10 x 10 cm till storleken. Om du vill kan du få vita kanter till dina kvadratiska bilder. Retrobilder har en lite bredare vit kant längst ner på fotot, där dina egna anteckningar passar fint.

TIPS: En härlig present till en vän är att framkalla 24 favoitbilder av era gemensamma stunder till foton! Både de kvadratiska bilderna och retrobilderna kommer i en vacker förvaringsbox, så att din present är redo att ges bort. Eller prova våra roliga photo booth-bilder där en bildremsa rymmer upp till fyra foton.

Photo booth-bilder

Beställ fotografier online på ett enkelt sätt – det bästa sättet att föreviga minnen

Framkalla dina foton snabbt och enkelt. Fotografier från ifolor trycks på blankt eller matt fotopapper av hög kvalitet, som återger färger på ett vackert sätt och hjälper dig att bevara minnen.

Fotopåsar – tyvärr hanterar vi inte dem nuförtiden, eftersom ifolor inte längre framkallar foton från film/filmrullar.

Läs mer