Nöje i vardagen: en bra familjekalender eller andra roliga saker att göra i början av skolåret!

Nöje i vardagen: en bra familjekalender eller andra roliga saker att göra i början av skolåret!

Oavsett om det är första skoldagen eller ett nytt skolår så kommer skolmaterial med egna foton garanterat att göra dagarna lite roligare! Vi har massor av roliga idéer för att göra vardagliga föremål mer personliga.

Börja vardagen med glädje – nu kan du designa en familjekalender med dina egna foton för vardagliga aktiviteter och för att minnas härliga vardagsstunder. En veckokalender gör det lättare att hantera familjens aktiviteter och gör det lätt att få alla roliga saker gjorda!

En gymbag för när du är på språng

Är du redo för skollov och alla skolaktiviteter? Gymbagen, som även kallas gympapåse, är praktisk att ha med sig på skolresor, hobbyer och utflykter. De finns i två storlekar och kan tvättas i maskin. Du kan få din egen bild tryckt på båda sidorna av gympapåsen. Din gymbag och vattenflaska kan lätt identifieras när den har din egen bild eller ditt eget namn på den.

Vardagsklassiker: magneter på kylskåpsdörren

Vem städar köket? Vems tur är det att laga mat? Här är en idé som kommer att göra alla glada: magneter med dina egna foton. Det finns 12 magneter i ett paket, så du kan välja bilder på hela familjen och ändra bilderna efter din smak.

Nyckelring – ett favoritfoto du alltid har med dig

Nycklar är en del av vardagen. Tänk om varje gång du tar upp dina nycklar en liten sak påminde dig om ett kärt minne? Använd dina egna foton för att göra en igenkännbar nyckelring för varje familjemedlem och nyckel – ett roligt sätt att förgylla din vardag!

Gör din förvaringslåda för skolmaterial personlig

Blyertspennor, suddgummi, linjal och andra viktiga föremål är säkra när de har en egen plats. Du hittar säkert många fina bilder på din telefon som du kan använda för att dekorera din förvaringslåda för skolmaterial. Hitta din favorit och välj mellan fyra olika modeller för att hitta den rätta storleken på metallboxen för dina saker!

Fotoklistermärken för att göra skolbarnets tillhörigheter personliga

Stora och små skolbarn kommer att bli glada över klistermärken som har egna foton och som gör det lätt att identifiera deras ryggsäck, pennfodral eller sportjacka. För fler idéer om hur du kan använda fotoklistermärken, klicka här.

Piffa upp ditt arbetsbord med glada minnen

Vi har många olika idéer om hur du kan göra för att pigga upp och göra ditt arbetsbord lite mer personligt.

Läs mer