Presentbok – årets bästa ögonblick i en bok

Presentbok – årets bästa ögonblick i en bok

Är din telefon full av bilder som du skulle vilja föreviga, men vet inte hur du ska börja? Att göra en fotobok är inte en process som tar flera dagar utan kan klaras av på bara några minuter – lösningen är vår presentbok! Se tipsen nedan och gör din egen direkt.

En liten årsbok är klar på 15 minuter

Att sätta ihop en fotobok går snabbt och enkelt när du behöver det. Via hemsidan eller med den kostnadsfria ifolor-appen kan du snabbt sätta ihop bilder från telefonen till färdiga sidmallar. Det enklaste sättet att skapa ett 20-sidig fotobok är med 21 bilder, varav en är till omslaget. Om du har samlat på dig mer material kan du utöka till 100 sidor om du vill.

En årsbok med telefonbilder

En årsbok med telefonbilder

Nuförtiden är det ganska många som bara tar bilder med sina telefoner och det är därför ifolor-appen är praktisk för att skapa en bok. Appen är lätt att använda och visar om bildkvaliteten och bildstorleken är tillräckliga. Om en bild är markerad som låg kvalitet kan du reagera på aviseringen genom att antingen ta en bättre bild av samma motiv eller alternativt kombinera 2-4 bilder till ett collage. Det är också ett bra sätt att få med fler minnen – många smartphonemodeller har numera en collagefunktion och en mängd andra roliga fotoredigeringsmöjligheter.

En årsbok med telefonbilder

En årsbok om vänskap är en värdefull gåva

Minnen som är mer värdefulla än guld förtjänar en plats i fotoboken. Beställ till dig själv eller ge bort i present. När den färdiga boken har lagts till i varukorgen kan den skickas direkt till mottagaren. Praktiskt!

En årsbok om vänskap är en värdefull gåva

Läs mer