Gratulera med personliga examenskort

Gratulera studenten eller konfirmanden med personliga gratulationskort

I början av sommaren är det många unga som firar studenten eller konfirmationen. Om en ungdom i din närkrets precis blivit student eller konfirmerad, lönar det sig förutom presenten, att planera ett gratulationskort. Det är en trevlig gest att ge gratulationskort, som är mycket mer personlig då du designar kortet själv av egna foton.

Hos ifolor kan du designa gratulationskort både enskilt och i större set. Till exempel säljs klassiska vikta kort i set om 10 stycken, så du kan beställa kort för några år framåt på en gång. När du väljer ett bildmotiv som generellt lämpar sig för sommarens fester – till exempel ett fräscht blomfoto från telefonens arkiv – slipper du sista minuten-rusningen de kommande 10 gångerna du ska på fest. Ganska praktiskt va?

Gratulationskort

Välj ditt eget sätt att göra gratulationskort

Att göra personliga kort är väldigt enkelt. Hos oss hittar du studentkort, examenskort och konfirmationskort, som sticker ut från mängden då du väljer en bild som du själv har tagit. Beställ korten enkelt online eller designa gratulationskort med det kostnadsfria programmet ifolor Designer. Du kan också använda ifolor-appen för att skicka ett vykort direkt till mottagarens address om du inte själv kan delta på festen – ett enkelt sätt att komma ihåg festens hjälte personligen. Vi levererar vykort över hela Sverige.

Examenskort

Ett lämpligt bildval för kortet på ungdomen som ska konfirmeras är till exempel en ros placerad på ett vitt tyg eller något minne från era år tillsammans. Kanske du hittar en bild på ungdomen från ett decennium sedan, när hen fortfarande var barn? Det är ett särskilt känslomässigt val för ett gratulationskort. Ett personligt gratulationskort är alltid ett mer personligt alternativ än ett kort som hastigt hämtas från butikshyllan. Inuti gratulationskortet kan du också ge en pengagåva – den här typen av minne kommer säkert att uppskattas av ungdomen.

Läs mer