Se leveranstider till jul »

 • Kvinna som tar bild på resan

  Drömmer du om att göra en egen resefotobok?
  Se 3 olika idéer

  av riikka.aalto,

  Att göra en fotobok om en resa är ett garanterat sätt att föda ny resfeber! Du kan samla bilderna från resan inom pärmar genast då du kommer hem tillbaks eller senare då du redan börjat planera in en ny resa. Här kan du läsa tipsen till att skapa ett fotoalbum som resefantast, familjeresenär eller till dig som alltid reser med fyrtassad vän.

  Resfantastens resebok

  Resfantastens resebok

  Den som reser massor har säkert ett stort arkiv med bilder från runtom i världen. Har du nånsin tänkt på att göra en reseguide över dina favoritstäder? Vänner och andra resefantaster skulle säkert gärna läsa boken. Och med ifolors Designer behöver du inget förlag. Om dina vänner vill ha egna exemplar av boken beställer du enkelt ex inom 30 dagar från att du gjort och beställt boken.

  Släktens gemensamma semesterbok

  Släktens gemensamma semesterbok

  Det blir hela tiden mer populärt med tre generationers resor. Och gör du en bok över en dylik resa är det lätt att bläddra och minnas tillbaka på resan. Det lönar sig att börja med boken genast efter resan. Och förnuftigast är också att en person ansvarar för sammaställningen av boken. Bilder finns i kameran och telefonen och då är det bäst att börja med att flytta alla bilder till ett ställe där ansvarspersonen har tillgång till dem. När boken är färdig är det enkelt att beställa flera exemplar – till varje familjemedlem.

  Hundens resebok

  Fotobok på hundens resor

  Viktigast är inte vart du reser, utan med vem. Då du reser med människans bästa vän får du fina minnen. En hurudan bok blir det om du samlar ihop alla platser inom samma pärmar där hunden varit.

  Visste du?

  Alla resor är mest populära temat för fotoböcker!

  Beställ din egen resefotobok nu

  Läs mer