Bästa tackgåvorna

Bästa tackgåvorna – 4 sätt att visa uppskattning

Hur visar man tacksamhet till en vän som tog hand om ditt husdjur? Hur är det med en gudförälder eller närstående som har stöttat dig genom livets upp- och nedgångar? Kolla in våra idéer för minnesvärda tackgåvor.

När någon har gjort ditt liv lite bättre passar det med en liten tackgåva. Vi har satt ihop fyra hjärtevärmande presentidéer för att visa uppskattning och tacksamhet i olika situationer i livet.

En tackgåva till gudföräldrarna för att de finns där

Gudföräldrar är ofta viktiga stödpersoner på livets resa. Finns det något bättre sätt att visa tacksamhet till gudföräldrar än med en fotobok full av kära minnen. En fotobok kan innehålla bilder från gudbarnets olika åldrar, stora milstolpar eller stunder tillsammans med gudbarnet. Du kan också inkludera personliga meddelanden och tack som berättar hur mycket personens närvaro och stöd har betytt.

Bästa tackgåvorna: fotomugg

En tackgåva till djurvakten för att hen tagit hand om din pälskling

En pålitlig djurvakt ger ägaren sinnesro under en semester eller annan frånvaro. När någon tar över vården och välbefinnandet av ditt husdjur är det en gest som du inte kan låta bli att uppskatta. När allt kommer omkring är ett husdjur för många som en älskad familjemedlem.

En fotomugg är ett praktiskt och personligt sätt att visa tacksamhet till en djurvakt. Du kan till exempel ha en bild av ditt husdjur på muggen ensam eller tillsammans med hundvakten. Du kan också lägga till en text till muggen för att skicka ditt husdjurs kärlek till personen.

Bästa tackgåvorna: tackkort

En tackgåva för uppmuntrande ord

I stunder av prestation är det viktigt att stanna upp och tacka dem som har stöttat och uppmuntrat oss på vägen. Oavsett om det handlar om att avsluta grundskolan, ta studenten eller examen, bekännelse, karriärbyte eller någon annan betydande prestation, är ett tackkort med en bild ett fint och enkelt sätt att uttrycka uppskattning till dem som har hjälpt oss att utvecklas i våra studier eller karriärer.

Att göra ett tackkort kräver inte mycket ansträngning, men dess inverkan kan vara betydande för mottagaren. Genom att välja rätt bild och text på kortet kan vi visa våra djupaste känslor på ett personligt sätt.

Bästa tackgåvorna: magneter

En tackgåva för stöd i svåra stunder

I livet kan sorger och svårigheter inte undvikas. När någon har varit vid din sida i svåra stunder är en personlig tackgåva en fin gest. Du kan tacka mottagaren för deras stöd, till exempel genom att designa egna magneter till personen.

Fotomagneter har en speciell förmåga att förmedla känslor och mening. De är också praktiska och glädjefyllda på din kylskåpsdörr dag ut och dag in – särskilt när du väljer magneter med bilder som är meningsfulla för personen. Tackord, aforismer och fraser tryckta på magneter lämnar också ett djupt minnesmärke hos mottagaren.

Läs mer