Vacker och praktisk present: hjärformad metallbox

Spännande presentidéer till din älskade

Letar du efter en meningsfull present till din partner? Till personen som fångade ditt hjärta eller som gav ditt liv mening. En känslomässig gåva är också ett minne som kommer att lagras djupt i ditt hjärta. Här hittar du de bästa presenttipsen till din älskling, fru, make eller bara till den person som ditt hjärta slår hårdast för.

Roligt presenttips för din älskade: egen fotomugg

En generös dos av kärlek – i en mugg

Sätt kärleksdrycken på elden och gör en kopp varm kärlek till din älskling i din egendesignade mugg. En personlig mugg är något som du inte hittar i butikshyllan. Det är en helt ny känsla att börja morgonen med att hälla upp morgonkaffet i muggar med ett stämningsfullt kollage av foton på er som par eller en bild av till exempel när ni först träffades.

Snabb och enkel present för din partner: nyckelring

Hjärtat på rätt plats

Vem har nyckeln till ditt hjärta? Här är en fin liten presentidé till din älskade: en hjärtformad nyckelring som är snabb och enkel att göra. Välj till exempel ett foto från en gemensam resa och ge bort en praktisk present till den som ska ha hitt hjärta i fickan.

Presenttips för din partner: äkta fotografier

Fotografier finns kvar i årtionden framöver

När du gör riktiga pappersfoton ger du liv åt en massa unika ögonblick som ni har delat tillsammans. Den här presenten är enkel, men full av känslor. En bunt foton är en tidsresa som du kan göra igen när som helst – på en födelsedag, ett jubileum eller till och med nästa decennium. En telefon kan inte göra samma sak, eftersom pappersbilder finns kvar mycket längre.

Hjärtformad metallbox

En skattkammare med minnen samlade i en metallbox

Ett gulligt foto av er två tillsammans kommer att väcka varma minnen som en del av din present. Den här hjärtformade förvaringslådan är en praktisk present som kan användas länge. När chokladhjärtan eller andra små godbitar har avnjutits kan metallboxen användas för att förvara saker som hobbyrelaterade tillbehör som knappar, sytrådar, muttrar, batterier och andra lösa föremål. Klassiska fotografier kan också förvaras i en metallbox.

Vackraste korten som medföljer presenten

Fotokort – en klassiker som säger mer än tusen ord

Hur ofta sägs det högt? Du är viktig. Du är älskad. Jag älskar dig. Säg det med ett kort! Vårt tips: ett kort gör en present komplett, så när du lägger lite tanke på kortet kan själva presenten vara mer vardaglig – som en liten chokladkaka eller ett par biobiljetter.

Letar du fortfarande efter den perfekta presenten? Vi har massor av bra idéer för att skämma bort din älskade – det finns många alternativ. Se hela utbudet av presenter här.

 

Se även:

👉 Hur man slår in en fotopresent på ett miljövänligt sätt i en t-shirt – se det geniala tipset!

Prenumerera ifolors nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Läs mer