Kolla presenttips till nära och kära

Gillar! Kolla presenttips till nära och kära

Det bästa med Alla hjärtans dag är överraskningar. Och finns det något skojigare än ett gemensamt minne?! Vi har listat de hjärtligaste presenterna efter olika stilar. Passar till Alla hjärtans dag och när som helst när du vill överraska och sprida glädje stort.

Vilken är din överraskningsstil på Alla hjärtans dag? Välj här:

Hjärtan, hjärtan

Nyckelring

Överraska med presenter till Alla hjärtans dag och håll minnena levande. Använd dina egna foton för att göra en nyckelring i form av ett hjärta för varje vän och nyckel – ett roligt sätt att förgylla dina nära och käras vardag med ett kärt minne!

Metallbox

Metallboxen har en överraskning både på toppen och insidan. Designa den med hjärtliga minnen och fyll med favoritgodis, kakor eller t.ex. foton av era gemensamma stunder.

Ramfoto

Visa upp kärleken och föreviga favoritbilden i ett ramfoto. Har du en bild på din telefon som också är superviktig för din andra halva? Kombinera ram och foto och ge en färdig stilig fotopresent till din käraste! 

Fotomugg

Matchande muggar för en vän och dig. En fotomugg är en present som kommer att glädja en vän varje morgon och kväll. 

I ♥ YOU

Neon love

Vikta panoramakort

Skicka ett vikt panoramakort med ett gemensamt minne på Alla hjärtans dag till dina nära och kära. 

Älskar

Vikta kort, styckvis

Överraska med ett vikt kort på Alla hjärtans dag. Ett kort med kärleksmotiv passar perfekt till att tacka din partner och påminn om hur viktig hen är för dig. 

Vänskap, helbild

XL-kort

Svårt att hitta gemensam tid? Skicka ett XL-kort med gemensamma minnen och tacka dina vänner extra stort för deras vänskap. 

Blomram

XL-kort

Överraska med ett vackert XL-kort med blomram på Alla hjärtans dag. Tacka dina nära och kära för deras vänskap och påminn om hur viktiga de är för dig. 

Tid tillsammans

Magisk fotomugg

Matchande magiska muggar för en vän och dig. Den ser precis ut som en vanlig mugg, men den varma drycken avslöjar den dolda bilden. En magisk fotomugg är en present som kommer att glädja en vän varje morgon och kväll. 

Pussel

Skoj för hela kompisgänget! Pusslet är en rolig present i sig. Men vad händer om pusslet avslöjar en bild av en gemensam stund? Goda skratt garanteras! Pusslet passar som present för alla åldrar - från 50 bitar lämpliga för barn upp till 1500 bitar. 

Prenumerera ifolors nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Läs mer