• 9 presentidéer för mormor eller farmor på mors dag

  9 presentidéer för mormor eller farmor på mors dag

  Funderar du på ett sätt att göra mormor eller farmor glad på Mors dag? Svaret är närmare än du tror – det finns i din telefon. Bläddra bland dina foton – finns det ett minne från till exempel ditt senaste besök hos mormor eller farmor som skulle göra henne glad? Förvandla det till en Mors dags-present som hon garanterat kommer att älska!

  Här är nio härliga presenttips för mormor och farmor:

  Mors dag-kort till farmor

  1. Mors dag-kort till farmor

  Ett Mors dag-kort med din egen fotohälsning är så mycket mer värdefull än ett köpt kort och kan kombineras med en blombukett, ett smycke eller en metallbox. Du kan också skapa ett presentkort för en skönhetsbehandling eller en spaupplevelse. I vårt sortiment finns många individuella kortmallar och vackra färdiga mallar för Mors dag-kort med din egen hälsning.

  En inramad bild till mormors bokhylla

  2. En inramad bild till mormors bokhylla

  Gillar mormor att ha foton i sin bokhylla? Då har vi ett trevligt presenttips! Ett nytt foto av din familj eller ett barnbarns student- eller examensbild passar till exempel bra som Mors dag-present till mormor.

  Fotofilt med en bild på ett husdjur

  3. Fotofilt med en bild på ett husdjur

  Det är härligt att svepa in sig i detta mjuka minne. På filten kan du välja en bild på mormors hund, ett landskap vid stugan eller ett vackert blomsterarrangemang i trädgården.

  Mormor och morfars egna muggar

  4. Mormor och morfars egna muggar

  Mormor vet hur man slappnar av och njuter av en stunds vila mitt på dagen. En kopp kaffe i sin favoritmugg, dekorerad med en bild på sina barnbarn – vad kan vara mer avkopplande? Passa på att beställa en mugg till morfar med hans favoritbild på också.

  Pusslet avslöjar något bekant

  5. Pusslet avslöjar något bekant

  Vad sägs om att överraska farmor med ett pussel som avslöjar ett bekant landskap eller en älskad person? Det finns mycket att göra ensam eller med barnen – från 50 till 1500 bitar! När ni är klara kan ni rama in pusslet på väggen.

  Memory för spelkvällar tillsammans

  6. Memory för spelkvällar tillsammans

  Det här kommer att bli en ny favorit på mormors resor! Att få fram bekanta bilder och viktiga ögonblick kommer att göra det ännu roligare att spela memory.

  En praktisk bordskalender med en stilren ställning i trä

  7. En praktisk bordskalender med en stilren ställning i trä

  Detta är en Mors dag-present som kommer att ge glädje i flera år framöver! En vacker bordskalender i ek med ett kort för varje månad, dekorerad med din egen bild. När året är slut kan du beställa nya månadskort till bordskalendern.

  Metallbox för farmors godis

  8. Metallbox för farmors godis

  Denna hjärtliga gåva är mångsidig och du kan fylla den med precis de saker som farmor gillar – favoritgodis, kex eller till och med sybehör. Med bilden på locket blir det en personlig present som farmor garanterat kommer att älska.

  Fotografier i en förvaringslåda

  9. Fotografier i en förvaringslåda

  Oroar sig mormor någon gång för att de enda foton hon ser nuförtiden är på sociala medier? Om dina bästa minnen ligger på din dator kan du göra en fantastisk Mors dag-present genom att beställa äkta fotografier av dina minnen till mormor. Beställ en metallbox att förvara dem i – så är de både säkra och lätta att ta fram och kolla på.

  Observera att produkterna har olika leveranstider.
  Kontrollera leveranstiderna här.

  Läs mer