Bästa morsdagspresenterna

De bästa gåvorna till mamma
– se tre lysande presentidéer

Tänk om mammas paket innehöll överraskning efter överraskning? Dessa tre presentidéer är oöverträffade i genialitet – och kommer garanterat att älskas av mamma!
 

Snart firar vi mödrar, mormödrar och modersfigurer. Vad är det bästa att ge till sin mamma? De bästa presenterna till mamma är känslomässiga och välbehövliga. När man köper en present är det också värt att ta hänsyn till mammans personlighet och intressen. Eftersom det inte alltid är lätt att hitta den rätta presenten har vi tagit fram tre lysande presentidéer som garanterat kommer att falla i god jord. Med dessa presenter blir det överraskning efter överraskning. Titta på videon nedan.

En present till den pysselintresserade mamman

Är mamma en kaffe- eller teälskare? Gillar hon också att pyssla och göra saker med händerna? Om du har svarat ja på båda dessa frågor kan det inte gå fel med den här presenten. Överraska mamma med en mugg med en egen bild – med en liten extra överraskning inuti: garn och stickor.

Förutom foto kan du också skriva text på muggen. Bara några vackra ord gör presenten ännu mer personlig. Du kan till exempel skriva "Världens bästa mamma" eller "Tack för allt". Det är enkelt att lägga till text på muggen med det kostnadsfria Designer-programmet som du kan ladda ner till din dator.

Keramikmuggen är diskmaskins- och mikrovågsugnssäker. Det bästa av allt är att en mugg gjord med kärlek får ditt morgonkaffe att smaka lite bättre.

Muggen är en härlig present i sig själv, men du kan lägga till en liten extra överraskning om du vill. Förutom pysslet ovan finns det andra överraskningar som kan läggas i muggen:

  • Tepåsar, kakaopåsar eller kaffekapslar för den som älskar varma drycker.
  • Chokladkakor, kex, godis eller popcorn för den som gillar sötsaker. 
  • Smördeg, torrjäst eller strössel för hemmabagaren.
  • Små kaktusar, suckulenter, trädgårdshandskar eller fröpåsar för den som har gröna fingrar.
  • Läppbalsam, ansiktsmask eller fotkräm för den som behöver bli lite bortskämd. 

Utöver dessa exempel kan du använda din kreativitet för att komma på andra bra presentidéer till mamma.

Photo Booth-bilder fungerar som ett praktiskt bokmärke

En överraskning gömd mellan sidorna

Boken är en traditionell morsdagspresent som erbjuder avkoppling och tid för sig själv. Vad sägs om att gömma en liten extra överraskning inne i boken i år och ge bort en bunt med härliga Photo Booth-bilder av era stunder tillsammans? Remsan med Photo Booth-bilder fungerar som ett praktiskt bokmärke och ser till att minnena finns nära till hands även när du läser.

Med en mängd olika mallar kan du personifiera dina remsor med Photo Booth-bilder för att passa din mammas smak. Välj mellan många olika layouter, med en eller flera bilder, med eller utan text. Remsorna kan också dekoreras med olika färgade kanter och bakgrunder.

Photo Booth-bilderna är precis i rätt storlek för att vara en överraskning som du kan stoppa in i boken som du ger bort. Förutom Photo Booth-bilderna kan du också gömma en lista med läsrekommendationer eller några fotografier av dina favoritstunder med mamma i boken.

Vad händer om du inte vet exakt vad din mamma har för smak när det kommer till böcker? Oroa dig inte, det finns en speciell bok som hon kommer att älska och återvända till i många år framöver. Det är en fotobok som är gjord av helt egna bilder. Genom att fånga de ögonblick som betyder något för mamma i en och samma bok ger du henne en unik läsupplevelse som inte finns på hyllan i bokhandeln.

T-shirts till mamma och familjens minsta medlem

T-shirts till mamma och familjens minsta medlem

Ett mjukt paket är alltid uppskattat. Särskilt när det inuti finns en t-shirt med en bild av ett ögonblick som mamma älskar. Med en t-shirt med ett speciellt foto ger du bort ett minne som ligger nära mammas hjärta.

Du kan välja mellan en rad olika mönster för att designa en t-shirt som är helt rätt för din mamma. Den högkvalitativa t-shirten är tillverkad av mjuk och slitstark ekologisk bomull som är Fairtrade-certifierad. Bilden kan tryckas antingen på bröstet eller på ryggen.

Överraskningen blir ännu större när du gömmer en matchande t-shirt inuti tröjan för familjens minsta medlem. Vad är mer bedårande än matchande tröjor för mamma och hennes ögonsten? Finns i olika storlekar för både vuxna och barn.

En t-shirt med en egen bild är också en fantastisk presentinslagning för en mindre t-shirt. Genom att använda t-shirten som inslagningspapper sparar du också på onödigt avfall från presentpapper. Titta på videon i början av den här artikeln för ett smart sätt att slå in en t-shirt.

P.S. Glöm inte kortet! Oavsett vad du väljer att slå in presenten till mamma i så kommer ett vackert kort att göra presenten komplett.

Läs mer