• Bästa morsdagspresenterna

  Personliga presenttips till Mors dag

  – överraska mamma med en unik gåva i år

  Härliga mamma. Förstås är hon vaken i sängen och lyssnar på kärlen som klirrar och på viskningarna från köket. Ännu en liten stund, och så kommer de egna viktiga personerna med frukost och presenter fyllda med kärlek till sängen.

  Utan tvekan den bästa presenten till mamma

  Överraska mamma genast från morgonen. Förbered en gourmetfrukost med en magisk fotomugg speciellt designad för mamma. Den ser först ut som en vanlig mugg, men då du häller i varm dryck avslöjas den magiska bilden som du själv valt till mamma.

  Fotomugg till morsdagspresent

  Ett fotobadlakan sprider glädje till vardagen

  Du kan göra alla möjliga skojiga saker av foton till mors dag! Gör den sportiga mamman glad med ett badlakan med härliga foton, en SIGG-flaska eller en gymbag. Det är ett fantastiskt sätt att inkludera roliga minnen i vardagen i stället för att de bara finns på mobilen. Det bästa av allt är att det är en oväntad gåva som en mamma aldrig förväntar sig att få!

  Ett fotobadlakan sprider glädje till vardagen

  En liten presentbok

  Lyckan bor i familjens gemensamma stunder. Tiden flyger förbi men lyckligtvis kan man stanna upp tiden i fotografier! Mamma blir säkert glad över en presentbok i vilken du samlat alla bästa bitar från i fjol eller t.o.m. en längre tid: bilder från semesterresan, barnens skojiga miner och stunder, födelsedagar och fester, mor- och farföräldrar samt hobbyn… Den lilla presentboken med väl valda bilder är full av kärlek.

  Presentbok till morsdagspresent

  Presentboken som tillverkats av äkta tjockt fotopapper rymmer från 20 till upp till 100 härliga bilder av din familj. Storleken är 13 x 13 cm. 

  En presentbox med fyrkantiga foton – slå in 24 härliga ögonblick till din mamma

  Alltför ofta blir bilderna liggande i mobilen eller digikameran. Tänk om mamma i stället skulle få fina pappersfotografier i gåva. Bilder som dessutom är lätta att bläddra i – ensam eller tillsammans? Våra trendiga kvadratiska bilder i format 10 x 10 cm fås med vit kant om så önskas och ser snäppet uppiffade ut som så. Det är enkelt att framkalla dessa kvadratiska bilder på set om 24 med din mobilapp och bilderna inkluderar en jättefin presentbox som är stilig att ge.

  Kvadratiska bilder till mordagspresenter

  En fotobok till mamma som en gemensam present från syskonen

  Då du vill komma ihåg mamma med en bestående och önskad present är fotoboken från ifolor ett säkert val. Bilderna berättar om viktiga gemensamma stunder och bilderna i boken väcker säkert minnen och känslor som är härliga att gå tillbaka till om och om igen.

  Fotobok till morsdagspresent

  Tips: Planeringen av morsdagspresenten kan vara ett skojigt gemensamt projekt där alla letar reda på sina bästa bilder och så designar man tillsammans en fin fotobok av kvalitet till mamma på Mors dag.

  Det lönar sig att välja en koordinator till projektet. En som mottar alla bilder man vill inkludera i boken. Det är också smart att göra fotoboken i Designer-programmet som du ladder ner på din dator. Med programmet kan man sedan designa en unik fotobok i kvalitet som ser ut som du själv, den är personlig. Du kan jobba med boken i egen takt då boken sparas som projekt och dessutom kan du dela en halvfärdig bok i Designer-programmet med alla övriga i projektet som förhandsgranskning. Då blir ju resultatet säkert något som alla är nöjda med.

  Säg det med ett kort – skriv en härlig gratulationsdikt till mamma

  Både blommor och godis är bra men pricken på i:et är nog kortet till mamma. Det bästa kortet gör du själv: endera ett du själv pysslat ihop med papper och penna eller ett ifolor-kort i kvalitet med egen bild och lämplig dikt. Vårt sortiment bjuder på en massa kortmallar och fina designs – väldigt skojigt att hålla på med!

  Som gratulationskort lämpar sig kort som säljs enskilt: vikta kort, vikta panoramakort (på bilden), XL-kort samt vikta XL-kort.

  Morsdagskort

  Allra enklast skickar du vykort direkt med mobilen med vår ifolor-app. Det är enkelt: välj bara din sötaste bild, skriv in en gullig text och mottagarens adressuppgifter och simsalabim – kortet är färdigt för försändelse.

  Läs mer