Bästa morsdagspresenterna

Personliga presenttips till Mors dag – överraska mamma med en unik gåva i år

Härliga mamma. Förstås är hon vaken i sängen och lyssnar på kärlen som klirrar och på viskningarna från köket. Ännu en liten stund, och så kommer de egna viktiga personerna med frukost och presenter fyllda med kärlek till sängen.

När gratulationssången ljuder kommer mamma att bli väldigt positivt överraskad då hon blir serverad sitt kaffe ur en pinfärsk mugg av egen design. Mammas favoritmugg med texten "Världens bästa mamma" eller t.ex. "Mammas mugg, tassarna bort" sprider nog glädje, särskilt på mammas läppar redan på morsdagsmorgonen. Det är enkelt att designa en fotomugg och dessutom ser mamma varje gång hon använder den omtanken och känslan som de som gett gåvan skänkt henne.

Mamma tycker om att titta på bilder

Lyckan bor i familjens gemensamma stunder. Tiden flyger förbi men lyckligtvis kan man stanna upp tiden i fotografier! Mamma blir säkert glad över en presentbok i vilken du samlat alla bästa bitar från i fjol eller t.o.m. en längre tid: bilder från semesterresan, barnens skojiga miner och stunder, födelsedagar och fester, mor- och farföräldrar samt hobbyn… Den lilla presentboken med väl valda bilder är full av kärlek.

Presentbok till morsdagspresent

Presentboken som tillverkats av äkta tjockt fotopapper rymmer från 20 till upp till 200 härliga bilder av din familj. Du kan ta med t.ex. fina bilder av dikter och andra verser med viktiga budskap, som du först laddat ned från nätet till din mobil. Och det bästa med presentboken är förstås det att du gör den enkelt med din mobil med ifolor-appen. Storleken är 13 x 13 cm. Pricken på i:et är dessutom den fina presentboxen som boken levereras i.

Ladda ner ifolor-appen till din telefon och beställ presentboken till Mors dag.

Paketera 24 trevliga stunder till mamma

Alltför ofta blir bilderna liggande i mobilen eller digikameran. Tänk om mamma i stället skulle få fina pappersfotografier i gåva. Bilder som dessutom är lätta att bläddra i – ensam eller tillsammans? Våra trendiga kvadratiska bilder i format 10 x 10 cm fås med vit kant om så önskas och ser snäppet uppiffade ut som så. Det är enkelt att framkalla dessa kvadratiska bilder på set om 24 med din mobilapp och bilderna inkluderar en jättefin presentbox som är stilig att ge.

En gemensam gåva från alla barnen

Då du vill komma ihåg mamma med en bestående och önskad present är fotoboken från ifolor ett säkert val. Bilderna berättar om viktiga gemensamma stunder och bilderna i boken väcker säkert minnen och känslor som är härliga att gå tillbaka till om och om igen.

Fotobok till morsdagspresent

Tips: Planeringen av morsdagspresenten kan vara ett skojigt gemensamt projekt där alla letar reda på sina bästa bilder och så designar man tillsammans en fin fotobok av kvalitet till mamma på Mors dag.

Det lönar sig att välja en koordinator till projektet. En som mottar alla bilder man vill inkludera i boken. Det är också smart att göra fotoboken i Designer-programmet som du ladder ner på din dator. Med programmet kan man sedan designa en unik fotobok i kvalitet som ser ut som du själv, den är personlig. Du kan jobba med boken i egen takt då boken sparas som projekt och dessutom kan du dela en halvfärdig bok i Designer-programmet med alla övriga i projektet som förhandsgranskning. Då blir ju resultatet säkert något som alla är nöjda med.

Ladda ner Designer-programmet och gör en fotobok till mamma »

Säg det med ett kort – skriv en härlig gratulationsdikt till mamma

Både blommor och godis är bra men pricken på i:et är nog kortet till mamma. Det bästa kortet gör du själv: endera ett du själv pysslat ihop med papper och penna eller ett ifolor-kort i kvalitet med egen bild och lämplig dikt. Vårt sortiment bjuder på en massa kortmallar och fina designs – väldigt skojigt att hålla på med!

Som gratulationskort lämpar sig kort som säljs enskilt: vikta kort, vikta panoramakort (på bilden), XL-kort samt vikta XL-kort.

Morsdagskort

Allra enklast skickar du vykort direkt med mobilen med vår ifolor-app. Det är enkelt: välj bara din sötaste bild, skriv in en gullig text och mottagarens adressuppgifter och simsalabim – kortet är färdigt för försändelse.

Läs mer