Hur man slår in en fotopresent på ett miljövänligt sätt i en t-shirt – se det geniala tipset!

Hur man slår in en fotopresent på ett miljövänligt sätt i en t-shirt

– se det geniala tipset!

Minska onödigt avfall av presentpapper och slå in dina presenter i en miljövänlig t-shirt. Använd den här tekniken för att skapa ett personligt paket med hjälp av en t-shirt och ge det till pappa på fars dag eller till en älskad person på julafton.

En vacker presentinslagning gör en genomtänkt fotopresent fulländad. Färdiga presentförpackningar är inte det enda alternativet när du vill göra paketen spektakulära –om du vill ha ett unikt paket kan du slå in din gåva i en t-shirt med din egen bild. Mottagarens glädje blir ännu större när inslagningen också visar sig vara en gåva. Genom att använda miljövänlig inslagning och dekorationer minskar du mängden avfall från presentpapper som endast används en gång. Som dekoration är olika typer av presentband i tyg ett mer ekologiskt alternativ än traditionellt presentsnöre, eftersom de kan återanvändas.

Titta på videon för en enkel instruktion om hur du viker en t-shirt så att du kan slå in till exempel en fotobok. Tekniken är särskilt användbar för att slå in rektangulära paket. Slutresultatet är en imponerande inslagning som också har en praktisk ficka för ett kort eller en chokladkaka. Oavsett om du tänker på en present till pappa, en julklapp till ett barnbarn eller en överraskning till en vän, kommer den här idén att passa.

Vad kan man gömma i en t-shirt?

Ifolors t-shirtar finns i storlekar för både vuxna och barn. T-shirten för vuxna är en utmärkt presentinslagning för alla våra produkter i A5-storlek eller mindre. I t-shirten kan du gömma en fotomusmatta, en snygg metallbox eller till och med en bunt foton av gemensamma ögonblick. En gottegris kommer att bli glad när en låda choklad eller tekakor med en favoritbild avslöjas i tröjans förpackning. T-shirtar för barn är perfekta för att slå in mindre överraskningar som ett memory eller magneter.

Ifolor t-shirtar tillverkas av Switcher, ett schweiziskt företag som är känt för sina högkvalitativa och ansvarsfulla textilprodukter. T-shirten är tillverkad av mjuk och slitstark Fairtrade-certifierad ekologisk bomull. Tröjans höjdpunkt, ett fototryck, kan tryckas på antingen bröstet eller ryggen.

Du kan också slå in den utan presentpapper så här

Ifolor erbjuder även andra unika inslagningsmöjligheter. Större paket kan lindas in i en fotohandduk eller ett fototäcke. En metallbox med din egen bild kan användas för att gömma små presenter. Om du letar efter ett enkelt sätt att slå in dina presenter kan en shoppingpåse och en ryggsäck med snöre rädda dagen.

Gör presenten fulländad med ett passande kort. Vi har en rad olika kort och färdiga mallar för varje tillfälle.

Så här gör du för att göra en t-shirt till ett presentpapper:

1. Lägg tröjan med framsidan nedåt och se till att den är slät.

2. Vänd halsringningen till den plats där ärmens nederkant möts.

3. Vänd ärmarna så att de ligger i linje med halsen.

4. Placera presenten i mitten av tröjan.

5. Vänd tröjans högra kant så att den möter presentens kant. Gör likadant på vänster sida.

6. Vänd de återstående sidokanterna på tröjan över presenten.

7. Vänd halsringningen över presenten.

8. Vik den nedre fållen över presentens nedre kant.

9. Vänd den återstående delen av den nedre fållen över paketet och sätt in den i hålet som skapats i sidan av halsringningen.

10. Stoppa kortet i fickan och dekorera paketet med ett vackert presentband.

Så här gör du för att göra en t-shirt till ett presentpapper t-paitaan_kaaritty_lahja_vaiheet_kuvana_mobile

Läs mer