Hos ifolor får du certifierad toppkvalitet Hos ifolor får du certifierad toppkvalitet

Hos ifolor får du certifierad toppkvalitet

Vi på ifolor vill att du ska få mer glädje av dina bilder. Därför lovar vi den bästa möjliga kvaliteten för våra fotoprodukter, en kvalitet som uppfyller och överträffar dina förväntningar.

Schweizisk precision och kompetens

Som ledande på marknaden är det viktigt för oss på ifolor att kontinuerligt investera i kvalitetsförbättring. Vi arbetar intensivt för att säkerställa att kvaliteten, designen, materialen och hållbarheten hos våra produkter är på en utmärkt nivå. Våra produktionsanläggningar i Schweiz använder den senaste teknologin. Kundnöjdhet är också högt värderat hos ifolor: vi skickar produkten till dig endast när vi är helt nöjda med dess kvalitet.

Pålitliga mått och certifikat

Ifolor har tilldelats olika certifikat som återspeglar kvalitet och transaktionssäkerhet, inklusive:

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 är en global standard för hanteringskvalitet. Vi är ett av de första erkända fotolaboratorierna.

GoodPriv@cy symbol

Märket GoodPriv@cy säkerställer att dina foton och personuppgifter alltid är i trygga händer hos oss. Vi var de första fotolaboratorierna i Europa att erhålla detta märke.

SSL Sectigo Secured

SSL Sectigo Secured ser till att vi skyddar dina data med SSL-standard.

God kvalitet uppmärksammas

Dina fotominnen förtjänar bästa möjliga kvalitet. När vi på ifolor fokuserar på kvalitet märks det också. Vi får konstant höga betyg i tester och jämförelser som genomförs av facktidningar och konsumentmedier. Här är några nyliga recensioner:

Tidningen Digitalphoto gav ifolors fotobok betyget 4,5/5 stjärnor i maj 2023 och nämnde dess goda pris-prestandaförhållande.

Tidningen Digitalphoto genomförde en omfattande test av åtta fotoböcker i december 2022. Ifolor fick betyget "Super" och 4,5/5 stjärnor. Ifolors goda kvalitet och tydliga designerprogram uppmärksammades.

Ifolor vann priset för årets bästa fotobok 2020 i en tävling organiserad av centraleuropeiska konsumentorganisationer. Bildkvaliteten fick särskilt beröm.