Julkortstrender

Julkortstrender:
Se de bästa julkortsidéerna

Behöver du idéer till julkortsbilder? Vi har listat de hetaste julkortstrenderna för säsongen för att hjälpa dig att planera – spara alltså de bästa idéerna.

Fram med kameran, det är dags för julkortsfotografering! Ett julkort med ett personligt foto är ett underbart sätt att komma ihåg alla nära och kära. För att du inte ska behöva ägna en massa tid åt att tänka ut en julkortsdesign har vi sammanställt en lista över de mest populära julkortstrenderna just nu. Med dessa inspirerande idéer kan du ta dina egna bilder med jultema och förvandla dem till unika julkort för dina nära och kära.

Ett familjeporträtt är alltid en fröjd för ögat

Ett familjefoto är en äkta och tidlös klassiker bland julkort. Innan du samlar familjen bör du planera fotograferingen och bestämma vilken typ av foto du vill ha: något avslappnat och ledigt eller traditionellt och festligt? Kläder, accessoarer och rekvisita kan hjälpa dig att skapa den atmosfär du är ute efter. Fundera också ut en lämplig bakgrund eller miljö för bilden. Inomhus kan du skapa en varm och stämningsfull atmosfär, medan utomhus kan en höstlig färgklick eller ett vinterlandskap ge bilden en speciell typ av magi. På hösten finns det mer naturligt ljus för utomhusbilder än på vintern, när dagarna blir kortare.

Barn förmedlar julens verkliga magi

Barn är med sin äkthet och autenticitet julkortens riktiga stjärnor. Genom att fånga glädjen, förväntan eller lekfullheten hos familjens minstingar på ett julkort överförs känslan också till mottagaren. När du fotograferar barn måste du ha tålamod och acceptera de situationer som uppstår. Låt barn vara barn och visa deras personligheter i bilderna. Det är ofta de bilder där något överraskande eller oväntat händer som förmedlar den mest autentiska atmosfären. Genom att göra julkortsfotograferingen till en tradition kan även de mest avlägsna släktingarna se familjens småttingar växa år för år.

De bästa julkortsidéerna

Barnets första jul

Barnets första jul är en speciell tid för hela familjen. Ett julkort är det perfekta sättet att fånga denna meningsfulla tid och dela glädjen med släktingar. Låt din bebis ligga på en fluffig matta i en söt outfit och beundran en presentförpackning i julbelysningens sken. Och vem har sagt att det bara får finnas en bild på kortet? Din telefon är garanterat full av de bästa bitarna från det nya året så att du kan skapa ett fantastiskt julfotokollage. Mottagaren blir ännu gladare när det finns mer än en vacker bild.

Lite smått och gott från julförberedelserna

Vill du ta en extra fin bild till årets julkort? Ett julkort med en julbild blir alltid mer intressant när det händer något på bilden. Vad sägs om att ta en bild på familjens julförberedelser? Att tända ljus, dekorera hemmet och baka julgodis är populära motiv i ett julkort. Samtidigt får du ett utmärkt tillfälle att tillbringa tid med dina nära och kära.

Husdjuret i centrum

Husdjur är viktiga familjemedlemmar och får dig garanterat att dra på smilbanden. De upphör aldrig att överraska med sina roliga uttryck och lustiga upptåg. Oavsett om det är en katt som utforskar julgransdekorationerna, en hamster som ligger uppkrupen bredvid en lampa, en kanin som ligger på en halmbädd eller en hund som ivrigt väntar på godis, är ett julkort ett bra sätt att dela dessa roliga stunder med dina nära och kära.

Julkortstrender

Fånga vinterns magi

Det snötäckta landskapet ger en sagolik inramning åt julkortsbilderna. Det är inte konstigt att vinterlandskapsbilder är ett populärt val för julkort. Förutom naturens skönhet kan du också fånga roliga vinteraktiviteter på ett julkort. Ta en bild på pulkabacken, julgransletandet eller mysstunden med varm choklad på verandan. En snögubbe i trädgården eller hela familjen som gör snöänglar kommer garanterat glädja mottagaren. Kanske har du tur och får till ett foto i snön. Snöflingor som singlar ner från himlen ger varje foto en magisk känsla.

Kärlek och fantastiska nyheter

En touch av romantik går alltid hem på julkort! Fånga ett kärleksfullt ögonblick med din älskade och förvandla det till ett minnesvärt julkort. Du kan också gömma en hemlighet i en julkortsbild. Oavsett om det är en förlovning, ett nytt hem, ett nytt tillskott till familjen eller någon annan viktig händelse, är ett julkort ett underbart sätt att dela de stora nyheterna med dina nära och kära.

Få in lite humor!

Ho Ho Ho! Det finns alltid plats för lite skoj. Vad händer om du tar på dig dina renhorn och spelar rollen som Rudolf med röda mulen? Eller visa upp din busiga julkänsla? Även små detaljer kan ge ett foto en lättsam atmosfär. Dessutom ger den humoristiska bilden också mottagaren ett gott skratt.

En ögonblicksbild av julstämningen

Du kan också ta en bild av julstämningen utan människor. Till exempel kan en bild på levande ljus eller fina julkakor vara ett fint inslag på ett julkort. Om du är en fena på att pyssla kan du ta ett foto av vad du har åstadkommit. Det kan vara en vacker krans, ett pepparkakshus, ett jularrangemang, en tomte i filt eller en julgranskula som du virkat.

Var ute i god tid

När du har den perfekta bilden är det dags att beställa dina julkort. Beställ nu för att få dina julkort till alla nära och kära i tid till jul. Med vårt stora utbud av kortmodeller och mallar kan du enkelt designa ett eget julkort. Med en rad olika bildstorlekar, hälsningar, kollagebotten, ramar och färger finns det mycket att välja mellan.

Skriv ut din bild eller gör ett julkollage, t.ex. på ett klassiskt fotokort eller ett vikt kort som går att öppna. Vissa av våra kort säljs i set om 10, andra styckvis. Du får även vita kuvert för att skicka julhälsningar. Du kan också göra ett traditionellt vykort av ditt foto och skicka det med posten som det är. Vykortets blanka yta gör att din julbild sticker ut på ett vackert sätt.

Kolla in vårt stora utbud av kort och beställ julkort med foton.

Läs mer