Presenter till morföräldrar och farföräldrar

Presenter till mor- och farföräldrar?

Att skaffa presenter till den äldre generationen kan ibland orsaka huvudbry. Det kan visa sig svårt att lägga på sig morfars mössa och hitta på något till mofar eller mormor.

Vi på ifolor har märkt att fotografier är något som sprider glädje i alla generationer och klurade oss fram till 3 produkter som alla lyckas med garanterat.

1. Minnen inom räckhåll med hjälp av en fotobordshållare

Minnen inom räckhåll med hjälp av en fotobordshållare

Var och en av oss har säkert någon gång suttit hemma hos farmor och bläddrat i gamla fotoalbum. Bilder i papper är ett härligt sätt att gå tillbaka i tiden på. Men ibland glömmer man albumet i skåpets gömmor och vi ser minnena endast då vi plockar fram albumet. Varför alltså då inte göra en fotobordshållare i gåva där bilderna är framme alla dagar?

Fotobordshållaren är ett brilljant sätt att ställa fram bilder på. Du kan välja mellan gamla släktingar, kära keldjur, varma minnen eller t.ex. favoritblommor – endast fantasin sätter gränser då du designar din fotobordshållare.

Den kompakta (12,5cm x 16,7cm) fotobordshållaren som sprider stor glädje är enkel att lägga fram även om det finns knappt om utrymme. Där får den sprida glädje alla dagar. Du kan välja fritt vilken av de 25 bilderna som du vill se på. Vad kan vara skojigare än bilder på förra vinterns skidtur då du väntar på den första snön att den ska falla eller minnas frassen då du ser på bilden av dina kära kissemiss.

Fotobordshållare med recept

Om du prövat dig på bildredigering nån gång kan du också låta ditt älsklingsrecept bli en del av släktmiddagen. Väldigt praktiskt och snyggt!

2. Gemensamma stunder alltid nära på musmattan

Musmatta

Var och en av oss har något som vi är väldigt stolta över. För en kan det vara hemmet, en annan bilen och en tredje ett fint smycke av farmor. Vad än det sedan är kan du göra en gåva av den i form av en musmatta. Den kan du sedan se på medan du sitter vid datorn.

Fotopresenter är extra skojiga då de kan formas helt unika efter mottagaren. Det är säkert därför mamma tycker så om hemstugan där hon upplevt både sorg och glädje. Där har det tagits osäkra första steg, lösgjorts tänder och gömts tomtar och troll under sängen. Hemmet är där mammas hjärta är.

Om det känns svårt att komma på något så stanna upp ett tag och försök minnas de historier och ställen du hört om så många gånger. Inget kan sprida lika stor glädje som ett fint minne en dyster novemberdag framlagt på ditt skrivbord.

3. Canvas-tavlan som hämtar barnen hem

Canvas-tavla

När hemmet är fullt av små liv hittar man saker på de mest konstiga ställen. Oljudet kan stegra till grymma decibel och väggarna kan få teckningar helt självmant. Men vad kan vara mer kärt än ett eget barn?

När de egna barnen flyger ut ur boet kan det plötsligt bli tyst. Lyckkigtvis är det väldigt lätt att göra en canvas-tavla som piggar upp tillvaron. Syskonskaran på bild är en produkt som varje förälder gärna och tacksamt tar emot.

Tavlan i högklassigt konsttyg är perfekt val till vlken inredning som helst. Tavlan kommer i olika storlekar vilket garanterar att den passar i alla hem oberoende av storlek och stil.

Lägg till person och flärd genom att pröva på tavelserien där en bild trycks på tre tavlor och storleken på bilden således blir 120 x 60 cm! Du kan också välja att lägga till en ram till din tavla, svart eller vit? Det väljer du själv!

Läs mer