Härliga morsdagspresenter från ditt barn

Härliga morsdagspresenter från ditt barn

– se fantastiska presentidéer

Det är alltid kul att göra mamma lite extra glad med en fin present den sista söndagen i maj. En morsdagspresent från ett barn kan göras med lite hjälp av en vuxen och ett hemmagjort kort eller present kommer garanterat att ge mamma ett leende på läpparna. Mammor gillar särskilt presenter med av egna foton – eftersom det visar att det finns en tanke bakom presenten och att den är gjord speciellt för henne. Och inte nog med det – det är också väldigt roligt att välja foton av barnet till presenten!


Mammor av alla slag kommer att bli glada över att få en liten personlig sak på mors dag. Det kan finnas fler än en mottagare, eftersom mormödrar och bonusmödrar eller till och med pappor kan bli firade på denna dag. Det kan finnas en eller två mödrar i familjen, eller så vill ett barn kanske fira en annan vuxen i familjen med ett kort. Även om varje familj har sina egna mors dag-traditioner är det tanken på att stå i centrum för uppmärksamheten och att få en present som valts ut just för personen som gör att mors dag blir extra speciell.

En metallbox med ett eget foto som är fylld med choklad

En metallbox med ett eget foto som är fylld med choklad

I många hem gillar mödrar att skämma bort alla som kommer på besök med choklad och godsaker. I år kan du tillsammans med ditt barn göra morsdagspresenten ännu mer spektakulär genom att packa chokladen i en personlig metallbox. En vacker och känslomässig bild på metallboxens lock kommer att se till att denna gåva kommer att bli uppskattad under lång tid. Den hjärtformade metallboxen kan senare fyllas med nya godsaker, härliga foton eller små minnen.

Boxen finns i fyra olika modeller: hjärta, fyrkantig, rektangulär och rund. Vilken tror du att mamma skulle gilla bäst?

Fotomugg

En fotomugg som är både vacker och praktisk

Ger du din mamma frukost på sängen på mors dag? Då är det dags att skämma bort henne med en ny fotomugg som är designad bara för henne. En kaffe- eller temugg är en fantastisk present eftersom det är något som man använder varje dag. När det är en morsdagspresent från ett barn kan du låta barnet bestämma motivet på bilden: är det en bild på barnet, ett familjeporträtt eller en favoritleksak? En bra bild kan man hitta på barnets egen mobiltelefon.

Magisk mugg

Skäm bort mamma med en magisk mugg!

Om du vill överraska mamma på riktigt kan en magisk mugg göra susen. Muggen kommer att se ut som en vanlig mugg och din mamma kommer att bli lite förvånad över att se en svart mugg som inte är hennes egen. När du sedan häller varm dryck i muggen dyker bilderna upp på ett magiskt sätt. Presenten blir fulländad när barnet får se mammans ansiktsuttryck när bilden som barnet har valt dyker upp på muggen!

Gör ett morsdagskort fullt av fotoklistermärken

Gör ett morsdagskort fullt av fotoklistermärken

Naturligtvis hör ett kort till firandet – helst ett som du har gjort själv. Du kan skapa ett enkelt och fint morsdagskort genom att dekorera kortet med fotoklistermärken. Det är roligt att leta efter de perfekta bilderna tillsammans med ditt barn och med barnets kreativitet kan korten bli väldigt fantasifulla! Varje ark innehåller 12 eller 16 klistermärken och varje klistermärke kan ha olika bilder. Detta gör det enkelt att få fram ett stort antal roliga bilder till det perfekta kortet till din mamma, mormor och alla andra viktiga mammor!

Shoppingbag

En snygg och hållbar väska för shopping och fina minnen

Är mamma alltid på språng och behöver något att ha alla sina saker i? Om så är fallet, är den perfekta morsdagspresenten en shoppingbag. Den är garanterat personlig och designad med hennes egna fotografier – vilket gör att ingen är den andra lik. En shoppingbag är också ett bra alternativ till engångspåsar i plast. Eller så kan mamma ta med sig väskan till gymmet eller till jobbet – den är alltid fylld med varma tankar från personen som gav bort den i present.

Du kan få en bild på båda sidorna av väskan i perfekt storlek (40 x 40 cm). När bilden som väljs till väskan är något som hör ihop med mammas egna hobbyer, till exempel en växt, en macaroon eller en skotertur, kan presenten inte bli fel och kommer definitivt att komma till användning.

Fotokudde

Låt ditt barn designa en fotokudde till mamma

En härlig idé: om barnet inte är där kan mamma eller mormor krama en kudde med barnets bild och minnas sitt älskade barn eller barnbarn. Och när du väljer bilderna behöver du inte begränsa dig till en bild, du kan ha flera bilder på varje sida.

En kudde med ett eget foto kommer att ge en varm och hemtrevlig känsla i inredningen och kan användas både som soffkudde och som en dekorativ kudde i sovrummet. Det finns tre storlekar på fotokuddarna för mors dag.

Läs mer