En babyfotobok fångar alla unika ögonblick med ditt barn

En babyfotobok fångar alla unika ögonblick med ditt barn

Det första året är fullt av fantastiska ögonblick. Första dagen hemma, första leendet, första stegen. Spara bilderna av dessa värdefulla ögonblick i en underbar fotobok, där bebisbilder och meningsfulla minnen kommer att vara för evigt. Babyfotoboken är lika härlig helt ny som den är decennier senare.

Tänk om man alltid kunde minnas alla spännande ögonblick med sin lilla bebis! Hur bebisen såg ut för första gången i kläder, hur hen sov med ett sött leende på läpparna i sin mormors famn, i sina dopkläder eller envist lyckades sitta upp helt själv. Barnet kan vara det första eller femte, med varje bebis är ögonblicken unika.

Det är värt att bevara dina minnen från bebisens första år i en fotobok. När du bläddrar igenom sidorna i babyfotoboken hittar du minnen, skratt, skoj, kärlek – alla de underbara höjdpunkterna under barnets första år är fint bevarade i fotoboken.

Tips: ifolors presentkort är en bra idé när det gäller att skaffa present till en baby shower eller ett dop. En babyfotobok gjord med ifolor är unik och helt annorlunda än en “Mitt första år”-bok som köps i butik.

Vår fotobok om barnets första år är en riktig bästsäljare

Vår fotobok om barnets första år är en riktig bästsäljare

Sammanställ den nyföddas bilder till en fotobok: fyll den med söta bilder på den nyfödda och familjens vardag – inkludera även de egenheter som kanske inte fick dig att skratta så mycket just då. Med layout av bilder, text och visuella element kan du skapa en fin helhet. Det viktiga är att du själv tycker om att göra boken, eftersom du skapar ditt eget konstverk av ditt lilla barns liv.

Att hitta tid att göra en fotobok kan vara utmanande. Då är en bra lösning att göra en fotobok på datorn och med hjälp av ifolor Designer-programmet. Där hittar du mängder av färdiga mallar och element. Viktigast av allt: Du kan alltid sluta arbeta med fotoboken, spara den som ett utkast och fortsätta senare. Du kan också spara fotoboksprojektet i din telefon via ifolor-appen och sammanställa din fotobok när det passar dig.

En babyfotobok är också en gåva till barnet själv

En babyfotobok är också en gåva till barnet själv

En fotobok är en fin present till ditt barn under hela uppväxten. Även ett litet barn kan känna igen sig själv på bilderna och att bläddra i sin egen babyfotobok är en rolig aktivitet. Med tiden kan barnet bläddra i fotoboken och se hur det var som bebis och hur hen blev ompysslad och omhändertagen. När barnet senare har vuxit upp och är redo att bilda egen familj, är en fotobok med egna bebisbilder en ovärderlig skatt.

Hur är det med mor- och farföräldrar, syskon, nära vänner... Även för dem kan din lilla bebis vara en riktig stjärna. Gör även dem glada med en minnesvärd gåva och skapa flera exemplar av bebisens underbara fotobok samtidigt.

Fotobok om barnets första år

Bara det bästa för den viktigaste personen i ditt liv

Minnena svämmar bokstavligen över när du öppnar babyfotoboken och ser din lilla sötnos i början av sitt liv. Fotografier är fulla av unika ögonblick, och det är därför det är underbart att hålla dem så färgstarka, skarpa och oförstörda som möjligt under årens lopp. När du bara vill ha det bästa för bilderna av din nyfödda är det ifolors Premium-fotobok du ska välja. I en inbunden bok exponeras dina foton på riktigt fotopapper med matt eller blank yta. Tack vare den speciella bindningen har båda sidorna av öppningen en enhetlig yta, så att ingen del av bilden döljs i vecket.

Stressa inte – skapa en enkel fotobok

Som tur är finns det massor att välja på när det kommer till fotoböcker. Om du har bråttom med din lilla, men du definitivt vill fånga minnen från bebisens år, välj då Presentboken. Du kan göra det enkelt med bara några få klick! På de 20-100 sidorna i den mjuka fotoboken finns det plats för ett stort antal fina bilder på din lilla bebis. Presentboken är gjord på äkta fotopapper av hög kvalitet, där bilderna bokstavligen får liv. Prova och se hur snabbt och enkelt det går!

Läs mer