3 enkla idéer för julklappsinslagning

3 enkla idéer för julklappsinslagning

I julrushen är snabba och enkla lösningar för att slå in paket otroligt praktiskt. Vi har sammanställt några idéer som hjälper dig slå in dina julklappar på ett enkelt sätt. Ett kort kan vara mer än bara något du köper från butiken – du kan göra ett kort som pryds av ditt eget foto!

De bästa presentinslagningarna är ofta enkla. Många tycker att det är roligt att pyssla, men tiden räcker inte alltid till. Ett smart tips är att förbereda sig lite i förväg och på så sätt undvika den värsta julstressen. En egen bild kan ge en personlig touch till en present och med de här tipsen blir det lekande lätt att slå in julklapparna i år!

Fäst ett julkort på handtaget på din presentpåse med ett presentband Näin viikkaat T-paidasta lahjakääreen

1. Fäst ett julkort på handtaget på din presentpåse med ett presentband

Du kan använda den här idén varje jul! I stället för att slå in din julklapp med presentpapper kan du lägga den i en presentpåse. En presentpåse är förmodligen lättast att hitta i matbutiken eller en butik med pyssel. En rymlig presentpåse kan rymma flera små minnen i en och samma julklapp och du slipper också att slå in dem i olika paket. En vacker presentpåse och ett julkort på ett presentband är en fantastisk kombination för många olika julminnen. Du kanske till och med får några presentpåsar i jul – spara dessa så att du kan återanvända dem nästa år.

Så här gör du: Använd en hålslagare för att göra ett hål i ett kvadratiskt julkort (eller ett annat vikbart kort) och trä ett band genom hålet runt handtaget.

Slå in nyckelringen med en rosett på paketet Näin viikkaat T-paidasta lahjakääreen

2. Slå in nyckelringen med en rosett på paketet

Kortet kan också vara en del av julklappen – som i det här fallet. En nyckelring är ett användbart föremål som med en bild på mottagaren också berättar vems nyckelknippa som glömdes på hallbordet. Det finns många olika modeller av nyckelringar att välja mellan, så du kan välja din favorit. Med ett satinband och en rosett kommer nyckelringen att ha en självklar plats på julklappen.

Slå in paketet i presentpapper, klipp en pappersremsa* och fäst runt paketet, knyt bandet och fäst nyckelringen med en rosett.

*Pappersremsan är inte nödvändig, men det är ett enkelt sätt att göra något extra utav julklappen.

Använd fotostickers för att sätta pricken över i:et på julklappen Näin viikkaat T-paidasta lahjakääreen

3. Använd fotoklistermärken för att sätta pricken över i:et på julklappen

Ett klistermärke med en fin bild är både praktiskt och visuellt. Rektangulära eller runda fotoklistermärken gör att paketen ser mer färdiga ut genom att låta vikningen av presentpapperet vara synlig och placera ett par olika klistermärken ovanpå. Ett klistermärke kan också ge en ledtråd till mottagaren av gåvan genom att välja en bild som matchar den person som paketet ska ges till. Att dekorera med fotoklistermärken är superenkelt – och roligt om du frågar barnen.

Slå in presentpapperet och placera önskat antal klistermärken ovanpå paketet för att skapa ett häftigt slutresultat.

Prenumerera ifolors nyhetsbrev
Prenumerera ifolors nyhetsbrev

Läs mer