01.jpg
01.jpg
ProductImag-2-1280x803.jpg
ProductImag-3-1280x803.jpg
ProductImag-4-1280x803.jpg

Minnesspel 48 kort

  • 48 kort (24 bilder)
  • 6x6 cm:s kort
  • Stadig och hållbar kartong
  • Elegant och kompakt box
  • Rekommenderas för barn över 3 år

Välj design:

från 169,00 per-item från 152.00
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

Produktinfo

Välj 24 av dina favoritbilder och gör ett minnesspel av dem - perfekt för både unga och gamla. Vi trycker dem i par som små, fyrkantiga kort i 6x6 cm format. Tack vare det robusta kortmaterialet är det personliga minnesspelet perfekt för barn. Det kompakta minnesspelet kommer i en praktisk låda och är perfekt för spelkvällar hemma eller då du är på språng.

Prislista

Minnesspel

från
48 kort
Stadig och hållbar kartong
Specialpris
från
norm.
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

Om produkten:

Minnesspel i hög kvalitet

Minnesspel i hög kvalitet

Vi skriver ut dina bilder på ditt minnesspel på digital utskrift av hög kvalitet. Ytan på korten har ett glansigt skyddslaminerade som ger färglans till dina bilder och skyddar dem perfekt.

Minnesspelet är perfekt för resor

Kompakt och durabel

Minnesspelet är perfekt för resor, eftersom de små korten är gjorda i kompakt 6x6 cm storlek och robust kartong. Den kantlösa utskriften ger korten en modern känsla.

Minnesspel inkluderar en praktiskt box

Inkluderar praktiskt box

Vi levererar ditt minnesspel med härliga, personliga bilder i en praktisk box. Ditt minnesspel är säkert och stabilt förpackat - perfekt för att ge i gåva eller för att ta med på t.ex. långa bilresor.

Tips till bilder för minnesspel:

Designa ditt eget djurminnesspel

Designa ditt eget djurminnesspel

Minnesspelet är ett utmärkt sätt för unga och gamla att hålla sig stimulerade och träna sitt minne. Barn älskar djurminnesspel. Vad sägs om att skapa ett djurminnesspel med alla dina barns favoritdjur? Egna husdjur, igelkotten i trädgården, korna från den närliggande gården - skapa ett personligt minnesspel och överraska dina barn.

Reseminnesspel med dina härligaste minnen

Reseminnesspel med dina härligaste minnen

Som en present till Mors dag, födelsedag, jul, påsk eller bara för att överraska dina nära och kära. Designa ett minnesspel gjort med de bästa bilderna från din semester. Välj de 24 bästa bilderna från din senaste strandsemester, bilresa eller den oförglömliga skidhelgen för ditt minnesspel. För riktiga resefans kan du använda dina 24 favoritresmål eller sevärdheter i ditt personliga reseminnesspel.

Härliga minnen för vuxna

Härliga minnen för vuxna

Man kan ha kul på många olika sätt: skapa ett unikt festminnesspel för nästa spelkväll med vänner - med dina egna fotografier. Lägg till exempel några yogaställningar eller djur till korten. Den som har ett par bilder måste imitera yogaställningen eller djuret. Alla kommer att skratta åt roliga imitationer av en hoppande groda, vadande anka eller ett försök till en mystisk jogaställning.