• 02.jpg
  02.jpg
  Fotoposter_Detail.jpg
  02.jpg
  Fotoposter_Perspective_40x60.jpg
  02.jpg
  Fotoposter_Detail.jpg
  02.jpg
  Fotoposter_Perspective_40x60.jpg

  Fotoposter

  från 119.00 från per-item
  från 119.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  Ram

  Vit

  Ek

  Svart

  Utan

  Passepartout

  Vit

  Utan

  från 119.00 från per-item
  från 119.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

  9-15

  arbetsdagar

  Produktinformation
  • Från 20x30 cm till 75x100 cm
  • Blank 260 g/m², matt 230 g/m²
  • Fin färgmättnad
  • Fås även med ramar
  • 8-färgs storbildsutskrift
  Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

  Fotoposter

  Gör en fotoposter av din favoritbild eller varför inte ett kollage av dina favoritbilder! I fotopostern skrivs din bild ut på blankt papper i hög kvalitet. Fotopostern finns i liggande, stående och kvadrat format och i en mängd olika storlekar. Beställ förmånliga fotoposters online!

  Om produkten

  Levande färger med både matt och blank finish

  Levande färger med både matt och blank finishDin bild skrivs ut på papper av hög kvalitet. Du kan välja en blank eller matt finish på din poster efter egen smak.

  Starkt material som håller länge

  Starkt material som håller längeIfolors posters är tryckta på kraftigt fotopapper. Det högkvalitativa och starka materialet garanterar att även de största affischstorlekarna håller formen och ser bra ut på väggen antingen upphängd eller inramad.

  Affischen är vackert inramad

  Vackert inramad poster med passepartoutEn inramad poster är ett vackert dekorationselement för ditt hem. Utöver ramen kan du även få en passepartout från ifolor som gör din affisch till en underbar canvas. Välj först ramfärg: svart, vit eller ek. Efter det kan du lägga till en valfri vit passepartout om du vill. Din personliga poster levererar vi färdigt inramad.

  Lika individuell som du

  Du kan enkelt byta ut din poster i posterhängaren

  Ifolors posterhängare tar fram det bästa i dina posters och foton. Du kan enkelt ändra bilden efter humör eller årstid. Posterhängare finns i flera olika storlekar i vitt, svart och ek. På några minuter är din affisch paradvärd och passar alla väggar.

  Ett fint fotokollage samlar minnen

  Ett fint fotokollage samlar minnen

  Lägg till bilder och text! En poster är också en samling minnen. Med programmet ifolor Designer kan du välja de du gillar bland flera bakgrundsfärger och teckensnitt. Du kan också beställa din poster färdigt inramad samt med passepartout. Naturligtvis är ett nostalgiskt alternativ att fästa affischen med tejp.

  Följ barnets tillväxt personligt

  Följ barnets tillväxt personligt

  Wow vad jag är lång! Barn är förtjusta när de blir längre och följer gärna med tillväxten. Det är lätt att övervaka tillväxten om du har ett mätdiagram i ditt rum. Du kan sätta ihop din egen mätare av ifolors posters, placera två stående posters ovanpå varandra och skapa en mätare för dem med ett separat bildbehandlingsprogram. Eller lägg till markeringar med en markör. Lägg till barnens favoritdjur, husdjur, familjemedlemmar eller andra fina saker som bilder.

  Överblick över olika format:

  Format 1:1
  Format 1:1
  Format 1:3 / 2:5
  Format 1:3 and 2:5
  Format 2:1
  Format 2:1
  Format 2:3
  Format 2:3
  Format 3:4
  Format 3:4
  Format 5:7
  Format 5:7

  Räcker upplösningen på mobilens bilder till en tavla?

  Är bilden du tänkt göra en tavla av tagen med mobilen? Så här kollar du om du kan göra en tavla av bilden. Och det bästa av allt: du kan göra hela tavlan från början till slut på mobilen, du behöver inte flytta bilden hit och dit.