01.jpg
PDP_detail2_WD_aluminium_dibond.jpg
PDP_detail4_WD_aluminium_dibond.jpg
PDP_detail5_WD_aluminium_dibond.jpg

Aluminiumtavla 60x60

från 743.00 från 929,00 per-item
från 743.00 från 929,00 per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
från 743.00 från 929,00 per-item
från 743.00 från 929,00 per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

11-17

arbetsdagar

Nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
ifolors produkter. Om det finns ett
design- eller tillverkningsfel i den
produkt du har beställt, eller om
den skadas under transporten,
kommer du att få en ersättnings-
produktav samma kvalitet.

Produktinformation
  • Matt aluminiumskiva
  • Stående, liggande & kvadratisk
  • Inkluderar väggupphängning
Skötsel & väggmontering
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

Produktinfo

Den stiliga aluminiumtavlan 60x60 cmmed matt yta är lätt och hållbar och den är lätt att hänga upp på väggen tack vare hållaren på baksidan av tavlan. Fotot som trycks på aluminiumtavlan är i sig själv ett färdigt inredningselement, och behöver ingen separat ram eller skyddsglas. Beställ aluminiumtavlor av egen bild nu!

Info om produkten

Lätt och redo att hängas upp

Lätt och redo att hängas uppBilden är UV-tryckt på en 3 mm tjock aluminiumskiva. Skivan har förmonterade väggfästen på baksidan, vilket gör det enkelt att montera den lätta tavlan på väggen. Den är bäst lämpad för inomhusbruk.

Ett starkt visuellt intryck

Ett starkt visuellt intryckInga ramar och inget glas - aluminiumtavlan är ett visuellt starkt tillskott till interiören. Ditt eget foto återges på aluminiumtavlan, ljust och skarpt. Aluminium skapar kontrast och djup till ditt foto, så att detaljerna och färgerna i bilden kommer fram.

Snygg matt finish utan spegling

Snygg matt finish utan speglingDina foton kommer att se särskilt snygga ut på aluminiumtavlor. Den matta ytan på ditt eget foto har praktiskt taget inga speglingar alls vilket gör den idealisk för ljusa rum och nära fönster.

Ideér till användning av aluminiumtavla

Fräschar upp köket

Fräschar upp köket

Du behöver inte längre vara rädd för tavlor i köket: gör en aluminiumtavla med din egen bild i köket och du kan vara lugn! Aluminiumtavlorna är lätta att rengöra från stänk och fläckar, torka bara av med en fuktig trasa utan rengöringsmedel så blir tavlan som ny.

Passar många inredningsstilar

Passar många inredningsstilar

Pröva hur aluminiumtavlan kan tillföra intressanta kontraster och en modern twist till din inredning. Aluminiumtavlor är enkla att kombinera med en mängd olika inredningsstilar och material. Till exempel balanserar träets värme aluminiumets svalare känsla på ett fint sätt och ger din inredning variation.

Unik design på kontoret

Unik design på kontoret

Det är enkelt att skapa en personlig och elegant look för ditt kontor med aluminiumtavlorr gjorda av dina egna foton. Noggrant utvalda foton ser professionella ut på aluminiumtavlor och bidrar till att förstärka företagets varumärke. Placera snygga blickfång i kontorslandskapet, mötesrummen eller entrén.

Överblick över olika format:

Format 1:1
1:1
Format 1:3 / 2:5
1:3 / 2:5
Format 2:1
2:1
Format 2:3
2:3
Format 3:4
3:4

Aluminiumtavla i tre delar är ett blickfång

Förvandla ditt eget foto till en fantastisk triptyk för väggen! En modern tavla i matt aluminium kommer att glädja och utgöra en slående dekorativ detalj. Så enkelt är det: välj alternativet "tavelserie", ladda upp ditt foto - och du är klar!

Räcker upplösningen på mobilens bilder till en tavla?

Är bilden du tänkt göra en tavla av tagen med mobilen? Så här kollar du om du kan göra en tavla av bilden. Och det bästa av allt: du kan göra hela tavlan från början till slut på mobilen, du behöver inte flytta bilden hit och dit.