• 01.jpg
  01.jpg
  retroprints-box.jpg
  retro-prints-top.jpg
  01.jpg
  retroprints-box.jpg
  retro-prints-top.jpg

  Retrobilder

  från 99.00 från per-item
  från 99.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

  Med kant

  från 99.00 från per-item
  från 99.00 från per-item
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
  Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

  8-14

  arbetsdagar

  Beställ till jul senast 5/12

  Nöjdhetsgaranti

  Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
  ifolors produkter. Om det finns ett
  design- eller tillverkningsfel i den
  produkt du har beställt, eller om
  den skadas under transporten,
  kommer du att få en ersättnings-
  produktav samma kvalitet.

  Produktinformation
  • 24 retrobilder, 10x10 cm
  • 250 g/m² äkta premium-fotoppper
  • Retrostil med vit kant
  • Inkluderar box
  • Framkallat på FUJIFILM-fotopapper
  Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

  Retrobilder

  Vintage och retrostil är in! Storleken på retrobilderna är 10 x 10 cm och nertill får du plats med en väldigt fin liten text. Välj dina 24 favoritbilder och gör dem till kvadratiska retrobilder för dig själv eller som ett trevligt minne för dina nära och kära. Bilderna kommer med en praktisk presentbox. Retrobilderna är av samma format som polaroidfoton - med dem ger du en fin touch av vintage atmosfär till ditt hem!

  Prislista

  från
  Med kant
  24 kvadratiska bilder, 10 x 10 cm
  Specialpris
  från
  norm.
  Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

  Info om produkten

  Fotopapper i hög kvalitet

  Fotopapper i hög kvalitetPå retrobilden är bildens storlek 9 x 7 cm och med kanterna 10 x 10 cm. Den vita kanten som ramar in bilden framhäver bilden på ett spektakulärt sätt. Det högkvalitativa fotopapperet som används av ifolor gör att färgerna på dina foton ser levande och autentiska ut - dina minnen kommer att förbli vackra och oförblekta i årtionden.

  Plats för egna storyn

  Plats för egna storynRetrobilderna har samma design som gamla polaroidfoton. Det finns en vit kant runt bilderna med bredare kant nertill. Den kan enkelt användas för att skriva in egna anteckningar: datum, plats, namn, små storyn. Vi rekommenderar en permanent markör med fin spets för att göra snygga och definitivt permanenta markeringar. 

  Förvaringsbox ingår

  Förvaringsbox ingårRetrobilderna får du i en behändig box där det även går fint att förvara dem. Om du ger retrobilder i present till någon i din närhet är det enklare när presentförpackningen redan är inkluderad.

  Ideér till användning av retrobilder

  Visa upp var du varit

  Visa upp var du varit

  Låt din kärlek till resor synas i din heminredning: Häng en snygg världskarta på väggen och markera dina resmål på den med retrobilder. Längst ner på ditt favoritfoto skriver du namn och datum och fäster retrobilden på kartan på rätt plats med en nål. Du kan också markera rutten genom att koppla ihop bilderna med en tråd. Ett fint och garanterat personligt dekorationselement håller resminnen vid liv och får dig att drömma om nya resor.

  Fäst bilderna i ett snöre eller ljusslinga

  Fäst bilderna i ett snöre eller ljusslinga

  Med retrobilderna är det lätt att skapa en atmosfär hemma för olika årstider. Häng upp bilderna på ljusslingan och byt alltid efter tema: festprissens egna bilder, sommarfester, julglädje. Bilderna hålls på plats med små klips och ljusslingan kan dras mellan hyllorna eller fästas på väggen. Ljuset lyfter fram bilderna väl och samtidigt får rummet önskad tilläggsbelysning.

  Äkta retrobilder fungerar perfekt som present!

  Äkta retrobilder fungerar perfekt som present!

  24 fina stunder tillsammans som äkta pappersbilder i en vacker box - vilken underbar present till en när och kär! Samla foton av årets höjdpunkter eller en semester, en resa tillsammans eller ett barn som växer upp - gör retrobilder som gåva. Längst ner på bilderna kan du skriva en liten text om fotot. När bilderna dessutom kommer i en box har du en present redo att ge bort. Den kommer garanterat att glädja dina nära och kära.