01.jpg
PDP_detail2_DP_photo-frames.jpg
PDP_detail4_DP_photo-frames.jpg
PDP_detail5_DP_photo-frames.jpg

Fotoram 10x15, Vit

från 109.00 från per-item
från 109.00 från per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
från 109.00 från per-item
från 109.00 från per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

7-13

arbetsdagar

Nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
ifolors produkter. Om det finns ett
design- eller tillverkningsfel i den
produkt du har beställt, eller om
den skadas under transporten,
kommer du att få en ersättnings-
produktav samma kvalitet.

Produktinformation
  • Storlek: 10x15 cm
  • Passar 10x15 cm bilder
  • Färger: svart, ek, vit
  • Kan hängas upp / fritt stående
Skötselråd
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

Produktinfo

Rama in dina favoritbilder med ifolors snygga träramar. Ramar finns för vår mest populära bildstorlek 10 x 15 cm. Ramar finns i tre olika färger: svart, ek och vit. För tillfället passar ek och svart in i den trendiga interiören. Vitt å andra sidan är alltid ett säkert val för skandinaviska smaker. Du kan hänga det inramade fotot på väggen eller luta det mot stödbenet på ett bord eller en hylla. Ramen är av hög kvalitet, håller länge och du kan enkelt byta ut den genom åren efter eget tycke.

Prislista

Fotoram 10x15 cm, vit

från
Ek
10x15 cm
Specialpris
från
norm.
Vit
10x15 cm
Specialpris
från
norm.
Svart
10x15 cm
Specialpris
från
norm.
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

Om produkten

Hållbar, europeisk kvalitet

Hållbar, europeisk kvalitetVåra ramar är gjorda av slitstarkt massivt trä så de har lång livslängd. Träramarna är 1,2 cm tjocka och sitter säkert på plats. Fotoramarna är tillverkade i Europa och är gjorda av ek- eller lindträ som odlas i europeiska och amerikanska skogar.

Fler färger

Fler färgerDu kan välja de ramar som passar dig bland tre olika färger: svart, vit och ek. Den svartvita ramen är gjord av lind och den ekfärgade ramen är gjord av naturlig ek. Förutom foton kan du även lägga in ritningar och vykort inom ramar. Samma ram är lämplig för både stående och liggande bilder.

Häng på väggen eller ställ på en hylla

Häng på väggen eller ställ på en hyllaOavsett om du vill visa upp ett foto, en teckning eller något annat så blir en tavelram i trä snygg både på väggen och på hyllan. UV-tåligt, okrossbart akrylglas skyddar dina bilder effektivt. Du kan hänga ramen på väggen eller placera den på en vågrät yta mot stödbenet. Eller lägg fotot i båda, låt din kreativitet blomma.

Personlig som du!

Bygg ditt eget galleri

Bygg ditt eget galleri

Det är också enkelt att bygga ett bildkollage av ramarna. Välj de ljusaste semesterbilderna, söta babybilder eller festbilder av vänner och arrangera dem inramade på väggen. Minnena lever med dig i vardagen och fungerar samtidigt som en motivator för att organisera fler ögonblick värda att fotografera.

Familj och familjebilder för hedersplatsen

Familj och familjebilder för hedersplatsen

Naturligtvis läggs bilderna på de närmaste familjemedlemmarna och släkten på bästa stället hemma. Årsdagar, familjefiranden och andra viktiga händelser bör förevigas och ramas in. Oavsett om du vill ha de här bilderna på en hylla eller på väggen så passar ifolors fotoramar för detta ändamål. Ett färgglatt bildkollage på vardagsrumsväggen eller ovanpå byrån förgyller dagen. Det är lätt att byta ut bilderna efter humör eller årstid. Varför inte till och med enligt inredningsfärgerna om du känner för det.

Ställ ut konstverk av familjens lille Picasso

Ställ ut konstverk av familjens lille Picasso

Ramarna är perfekta för att sätta upp barnens egen konstutställning. Samla de mest fantastiska teckningarna och sätt ihop din egen utställning. Bjud in dina nära och kära till utställningen och stora leenden garanteras. Mor- och farföräldrar kommer förmodligen att uppskatta ett fint inramat konstverk som present.

Träursprung: Lind från Kroatien och ek från USA