Allt om hundbilder: se 7 skojiga ideer

Allt om hundbilder:

se 7 skojiga ideer

Mobilen och kameran hos hundägare är proppfulla med skojiga nosbilder. Bilder från hundparken, simturen, hundevenemang, snöiga vinterlandskap, skogsturen, sommartrippen, valptiden, förra veckan. Livet. En hel bunt bilder på viktiga stunder.

Kameran är med oss 24/7. Vi har fina möjligheter att plåta hela tiden och dessutom finns det massor i våra bildarkiv. Men vad allt kan du göra med alla fina, rörande, skojiga och härliga bilder?

Vi kommer att tipsa dig om olika alternativ som kanske du har nytta av. Vi vill med våra produktexempel väcka inspiration som hjälper dig på traven med t.ex. presenter eller fotoprodukter för eget bruk.

I artikeln ser du 7 skojiga ideer över hur du kan bruka dina hundbilder till fotoprodukter.

1. Hundmugg

Fotomugg med hundbild

Varm kopp, kaffe, balja med lera, rävgift, surr, bönjuice, java... vad du än kallar det så smakar det alltid ett strå vassare från egen mugg – uppiffat med bästa vänbilden. Stillsamma kaffe- och testunder inger ro i vardagen och visst passar en hundbild på muggen som handen i handsken.

Till kontor och hemmet. Till sommarens picnic, regniga höstdagar i hemmasoffan och mitt i smällkalla vintern. Till eget nöje eller som gåva. Kaffe, te, kakao, varm saft, glögg eller till skumgodis. Lämpar sig en medelmåtta svensson mer än väl i tider framöver!

2. Hundtavla

Canvas-tavla med hundbild

En skojig bild på din hund kan passa utmärkt som inredningselement hemma. Dock är ingen canvas-tavla något som roar hunden, ost och mat, det är grejor det.

Men vi människor ser tavlan som en perfekt inredningsvara. Oftast utgör tavlan fina stunder, gladlynthet och ett mästerverk på den egna gullhunden. En bild på hunden tryckt på canvas-tygduk i hög kvalitet sprider glädje i vardagen. Välj mellan massor av material och storlekar. Kolla in sortimentet via länken nedan.

3. Presenttips: hundpussel

Pussel med hundbild

Börjar bitarna falla på plats? Det kan det gott och väl göra! Att göra bitar av din favoritbild är en strålande idé. Det ger sysselsättning till hela familjen. Alla sura miner suddas ut och i stället aktiveras hjärnkontoret med ett pusselprojekt.

Den bekanta lurviga vännen i 50 eller 196 bitar som fotopussel är en fin present till de yngsta i familjen, litet äldre, tonåringar, föräldrar och även ännu äldre. Leken fortsätter i alla åldrar!

4. Fotostickers

Fotostickers med hundbilder

Sticker på nosen? Jo tack, det funkar och tillika hjälper det när du slår in julklappar. I ett ark finns 12 eller 16 stickers, runda eller rektangulära. Du kan beställa likadana bilder eller alla olika.

Men till vad allt kan du egentligen använda stickers förutom julpaket? Alltså till exempel till kuvert, kort, skojig inredning eller till att personifiera din dator och plånboken. Låt din hund klistras med överallt!

5. Mobilskal

Mobilskal med hundbild

Din hund är din skyddsängel och försvarare – varför inte så även på din mobil. Den egna kära hunden lämpar sig utmärkt för mobilen som skydd. Ger många glada miner och fina smil. Var än du finns har du alltid din lurviga stöttepelare med dig. Finns för din iPhone eller Samsung.

6. Lurviga vännens julhälsning

Julkort med hundbild

Räven raskar över isen, räven raskar över isen, får vi lov, ja får vi lov att sjunga hundvännens visa? Ett meddelande på Whazzup, textmess eller i sociala median går alltid bra. Alltid kan du ringa men det klassiska julkortet vinner inget annat.

Det enklaste i världen är att önska god jul eller gratta på födesledagen digitalt. Varje hälsning är vikitg och full av känslor men en egenhändigt skriven hälsning skiljer sig från mängden. Dessutom får mottagaren något fysiskt i form av julkortet.

7. Hundkalender för år 2023

Fotokalendar med hundbild

Tidtabeller, födelsedagar och namnsdagar. I kalendern finns allt du vill ha med med din bästa hundbild för månaden dessutom. Dagen och månaden börjar snäppet gladare med just din hundbild.

I ifolor Designer-programmet kan du fixa kalendern till precis en sådan som du önskar. Bilden eller bilderna kan du lägga bakom kalendern om du så önskar och även märka ut viktiga dagar för dig. Tankar och små meningar kan du även lägga till för varje dag. Eller under bilden. Och dessutom har du tillgång till alla fonter i din dator. Kalendern lämpar sig för kontoret, hemmet och som gåva. Slutårets och årsskiftets popprodukt!

Läs mer