Vykort direkt på posten Vykort direkt på posten

Vykort direkt på posten Vykort direkt på posten

Skicka dina hälsningar runt om i världen Skicka dina hälsningar runt om i världen

från från per-item

Det har aldrig varit lättare att skicka vykort än nu, direkt med mobilen. Tänk vad glada dina vänner blir när de får ett äkta vykort på posten. När fick du senast ett riktigt vykort i brevlådan?

Skicka vykort med ifolor-appen för iOS

Skicka vykort med ifolor-appen för Android


Skicka vykort med ifolor-appen

ifolor-sovellus iOS-laitteille


Ett foto säger mer än tusen ord

Vem vill du glädja just nu? Designa ett vykort till just hen med en bild som värmer hjärtat.
Ett vykort direkt till mottagaren

Ett vykort direkt till mottagarenAtt skicka ett kort har aldrig varit enklare: skicka kortet till mottagarens adress från din telefon. Med Ifolor-applikationen kan du skicka ett kort var som helst i världen. Du kan lägga till upp till 9 mottagare och anpassa hälsningstexten för var och en.

Personligt frimärke ingår i priset

Personligt frimärke ingår i prisetDu behöver inte posta kortet separat när det är klart, vi skickar det direkt till mottagaren – var som helst i världen. Om du så önskar kan du göra kortet ännu mer personligare med frimärke av eget foto.

Säg hej med ett traditionellt vykort eller i panoramaformat

Säg hej med ett traditionellt vykort eller i panoramaformatDu kan välja ditt vykort antingen i den traditionella storleken 10,7x15 cm eller som ett bredare panoramavykort i storleken 20x10 cm. Ett panoramavykort är särskilt lämpligt för landskapsfoton!

Idéer till vykort

Skicka ett vykort på semestern bums med mobilen

Skicka ett vykort på semestern bums med mobilen

Designa och skicka personliga semestervykort enkelt och snabbt: med ifolor-appen kan du designa dina egna vykort redan på semestern och skicka dem till dina nära och kära. Lägg bara till ditt semesterfoto på kortet, skriv din hälsning och mottagarens adress på baksidan av kortet, och vips är din semesterhälsning redo att skickas.

Skicka dina hälsningar runt om i världen

Skicka dina hälsningar runt om i världen

Julkort, påskkort, med önskan om gott nytt år – eller bara för att du vill sprida glädje bland vänner och bekanta, det behövs ingen speciell orsak att skicka en hälsning. Med några få klick kan du skicka ett vykort med dina egna bilder var som helst i världen! Du behöver inga frimärken och du behöver inte oroa dig för att posta kortet – vi gör det åt dig.

Personligt gratulationskort

Personligt gratulationskort

Berätta för dina nära och kära att du tänker på dem på deras födelsedag: gör ett vykort av det där skojiga fotot tillsammans som togs senast ni träffades. Med Ifolor-applikationen kan du enkelt skicka ett vykort direkt från din telefon. Lägg till din egen hälsningstext och ett garanterat personligt gratulationskort är klart.