01.jpg
01.jpg
SpB_A4_L_detail02_TravelCouple.jpg
SpB_A4_L_detail01_TravelCouple.jpg
01.jpg
SpB_A4_L_detail02_TravelCouple.jpg
SpB_A4_L_detail01_TravelCouple.jpg

Fotobok Spiral A5, Liggande, 84 sidor

från 323.00 från 359,00 per-item
från 323.00 från 359,00 per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

A4

A5

A6

Stående

Liggande

Välj

från 323.00 från 359,00 per-item
från 323.00 från 359,00 per-item
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.
Kampanjpriset som visas är det lägsta priset under de senaste 30 dagarna.

9-15

arbetsdagar

Nöjdhetsgaranti

Vi erbjuder nöjdhetsgaranti för alla
ifolors produkter. Om det finns ett
design- eller tillverkningsfel i den
produkt du har beställt, eller om
den skadas under transporten,
kommer du att få en ersättnings-
produktav samma kvalitet.

Produktinformation
  • Omslag av hård, genomskinlig plast
  • Spiralinbindning
  • Innersidor av matt satin
Rabattkoden {{VNAME_PLACEHOLDER}} är redan i varukorgen

Produktinfo

Den lättanvända fotoboken Spiral A5 liggande är som namnet säger perfekt att ta med sig i handväskan eller portföljen – eller som födelsedagspresent. Den är spiralbunden och högklassigt digitalt utskriven vilket gör fotoboken prisvärd men väldigt mångsidig. Beställ din Fotobok Spiral A5 i liggande format på webben. Du får ett äkta fotoalbum med 84 satinmatta sidor direkt hem på posten!

Prislista

Fotobok Spiral A5 liggande , 84 sidor

från
24 sidor
för 24-144 bilder
Specialpris
från
norm.
36 sidor
för 36-216 bilder
Specialpris
från
norm.
48 sidor
för 48-288 bilder
Specialpris
från
norm.
60 sidor
för 60-360 bilder
Specialpris
från
norm.
72 sidor
för 72-432 bilder
Specialpris
från
norm.
84 sidor
för 84-504 bilder
Specialpris
från
norm.
Pris inkl. moms. Frakt tillkommer från /order.

Om produkten

Hållbar spiralinbunden fotobok

Hållbar spiralinbunden fotobokSpiralbindningen gör det enkelt att bläddra igenom sidorna. Sidorna öppnas helt och lämpar sig därför bra för foton i uppslagsstorlek. Robust spiralbindning tål tid och användning och håller ihop bokens sidor stadigt. Därför passar fotoboken även för barn.

Färglyster på silkesmatt papper

Färglyster på silkesmatt papperI fotobok Spiral trycks ditt foto på 170 g/m² sidenmatt papper. Boken rymmer upp till 84 sidor med dina favoritbilder. Tack vare det högkvalitativa digitala trycket förblir bildernas färgmättnad fin och skarp.

Robusta omslag i pärmar av plast

Robusta omslag i pärmar av plastBokens sidor är skyddade av hårda och transparenta matta plastomslag. De håller fukt och smuts borta från dina älskade bilder. Vid behov kan omslaget enkelt torkas rena.

Idéer till fotobok Spiral

Lämplig fotobok till barn

Lämplig fotobok till barn

Fotobok Spiral lämpar sig särskilt bra som barnbok. Boken har en slitstark spiralinbindning vilket gör den enkel att bläddra i, även för små händer. Boken tål också flitig användning. Kombinera nöje och nytta – gör en ABC-bilderbok till ditt barn. Matcha varje bokstav i alfabetet med saker som barnet är bekant med, till exempel en familjemedlem, husdjur, favoritleksak eller favoritgodis. A är dockan Anne, B är bananen, C är familjens hund Cissi och så vidare. Med bara några klick kan du snabbt och enkelt göra en rolig och lärorik fotobok. Att lägga till bokstäver på fotobokens sidor kan göras med hjälp av textrutor som kan läggas till fritt.

Fotobok över hobbyn

Fotobok över hobbyn

En spiralbunden fotobok är perfekt som hobby- och portfoliobok. Samla bilder och höjdpunkter från dina pyssel, frisyrer eller andra färdighetsprover i antingen en A4-storlek eller en mindre A5- eller A6-storlek. På så sätt kan du kan bekvämt visa ditt arbete för vänner och till exempel för dina kunder.

Dina favoritrecept inom pärmar: gör en egen receptbok

Dina favoritrecept inom pärmar: gör en egen receptbok

Fotobok Spiral blir inte skrämd, även om du spiller i den under matlagningen. Därför är den också perfekt för köket som receptbok. Glöm recept klottrade på klisterlappar och samla istället din mormors hemliga recept, din familjs favoriträtter eller instruktioner för att göra dina favoritcocktails i en lättanvänd spiralbunden fotobok.

En fotobok med plastomslag är perfekt för att förvara dina favoritrecept i. Fotoboken Spiral förblir helt öppen på precis rätt ställe! Mellan de slitstarka omslagen kan du lagra recept med foton samt ingredienslistor, tillagningsanvisningar och förstås bilder på det underbara slutresultatet. En fotobok med recept är också en underbar presentidé.

Designa en fotobok av egna bilder i ifolor Designer

Du kan enkelt skapa en attraktiv fotobok med hjälp av programmet ifolor Designer. Här har du fler alternativ för att designa utseendet och innehållet i din fotobok, samt direkt tillgång till dina bilder och sparade fotoböcker. Genom att använda ifolor Designer har du även de senaste funktionerna med den uppdaterade programvaran.